Cercetare si testari - lista companii Moldova

Rafineaza cautarea:
Inapoi
Rezultatele selectiei pentru : Moldova
271 Companii
Descopera Top Companii de incredere

Institutul de Neurologie si Neurochirurgie Diomid Gherman IMSP

Instituţie curativ-profilactică specializată, care asigură asistenţă medicală calitativă de către specialişti cu califcare înaltă (profesori, conferenţiari, doctori în medicină) pacienţilor cu maladii ale sistemului nervos. În Policlinica INN se află următoarele cabinete consultative: Neuroangiologie, Cefalee şi Afecţiuni Vegetative, Vertebroneurologie, Neurochirurgie Spinală, Neurochirurgie Cerebrală şi Oncologică, Neurooftalmologie, Neuropsihologie, Neurocardiologie. Staţionarul cu o capacitate totală de 170 de paturi spitaliceşti include: Clinica Neurologie, Clinica Neurochirurgie, Centrul Anesteziologie şi Reanimare. Bloc Operaţii şi Centrul Neurorecuperare primară şi fizioterapie, care acordă asistenţă de recuperare axată predominant asupra tratamentului nemedicamentos (masaj, acupunctură, etc.) cu sală de kinetoterapie, terapie ocupaţională şi logopedie. În cadrul INN se utilizează pe larg un şir de metodologii performante de diagnosticare: Tomografie Computerizată; Dopplerografia ultrasonografică; Electroneuromiografia; Electroencefalografia; Investigaţii neurooftalmologice etc. Este unica instituţie specializată în neurologie și neurochirurgie din Republica Moldova, care îmbină activitatea de tratament și munca de cercetare. Institutul de Neurologie și Neurochirurgie este abilitat cu dreptul de a pregăti cadre știinţifice prin doctorat/postdoctorat la specialitatea neurologie și neurochirurgie.

Furnizor de:

  • Spitale si clinici
  • Spitale de neurologie
  • Cercetare in domeniul medical si farmaceutic...

Elcom - Lux SRL

SRL “Elcom-lux” înființată în anul 2002. În perioada anilor 2002 pînă în anul 2005 domeniul de activitate de bază a companiei era executarea lucrărilor de încercări periodice a utilajului electric și liniilor de alimentare electrică prin cablu pînă la 1000 V (0.4kV) la fel și lucrări de montaj și ajustare a echipamentului electric. Din anul 2006 în componența companiei a fost organizat laboratorul pentru control nedistructiv a metalelor și îmbinărilor prin sudură. Din acest moment compania ELCOMLUX SRL a început să se dezvolte în domeniul diagnosticării si controlului nedistructiv al metalului, mecanismelor de ridicat de toate tipurile la fel și recipienților, cazanelor sub presiune. Reparație șideservire tehnică a mecanismelor de ridicat și altor obiecte industriale periculoase. Compania noastră oferă servicii pentru companii din energetică, cale ferată, servicii comunale și aprovizionare cu apă, companii de construcții, cariere etc. Cu toate acestea compania noastră a început să importe mecanisme de ridicat și piese de schimb de la producători europeni din 2014 am devenit reprezentanții companiei PODEMCRANE AD din Bulgaria. Paralel ELCOMLUX SRL și-a lărgit gama produselor de import și la momentul actual colaborăm și importăm marfă de la companii din Italia,Germania, Romania,Russia,Ucraina, China ș.a. Realizarea mărfii se efectuiază în mod direct consumatorului cît și prin companiile specializate intermediare. În perioada a 12 ani de activitate în domeniul dat noi am reușit să obținem o experiență vastă și un număr mare de clienți pe tot teritoriul Republicii Moldova. Compania noastră este îndreptată spre dezvoltarea și consolidarea relațiilor de parteneriat cu producătorul și client.

Furnizor de:

  • Servicii de montaj și intreținere, pentru mașini și echipamente de prelucrare a metalelor
  • Servicii de reparatii prin sudare
  • Parți componente și accesorii pentru macarale...
Inapoi in partea de sus a paginii
Analizati lista companiilor din Moldova, a caror activitate de baza este - Cercetare si testari. Aceasta activitate include, de asemenea, domenii precum Cercetare, in general, Servicii de incercari, testari, analize si control ale materialelor, Servicii de certificare a produselor si multe altele.