Mașini, echipamente și servicii de ambalat - lista companii Moldova

Rafineaza cautarea:
Inapoi
Rezultatele selectiei pentru : Moldova
103 Companii
Descopera Top Companii de incredere

Enogrup SRL

Marca comercială ENOGRUP oferă soluții europene pentru toate stadiile de ciclu de producere la întreprinderile vinicole. Utilaj: linii complexe moderne pentru primirea și prelucrarea strugurilor; producerea materialului brut; soluționarea problemelor legate de prelucrarea la rece și cald; schimbători de căldură și pasteurizatori: utilaj pentru îmbuteliere, fixare a dopurilor, etichetare; marcare; pompe; utilaj pentru laborator. Materiale: mijloace înalte pentru îmbunătățirea fermentației, limpezirei și stabilizării materialului brut; dopuri de plută pentru vinuri, spumante și divinuri; adezivi pentru etichetare. Filtrare: utilaj și materiale pentru toate stadiile de filtrare: plăci filtrante, perlite, kiselguri; elemente de filtru cu membrană și de adîncime; consultații tehnologice; montare și deservire tehnică; piese de schimb. Totul pentru vinificația casnică: Concasoare pentru poamă. Teascuri pentru poamă. Concasoare și teascuri pentru mere. Aparate pentru distilarea spirtului, brendy și grappa. Butoaie din inox pentru vin de la 50 la 200 de litri. Rezervoare din inox pentru lapte și miere de la 10 la 100 de litri. Utilaj pentru filtrarea vinulu în condiții casnice. Aparate manuale pentru umplerea și astuparea vinului. Sticle pentru vin, dopuri din plută. Rezervoare pentru ulei rafinat din inox și tablă de fier. Substanțe pentru spălarea, sterilizarea și restabilirea butoaielor din stejar și a altor rezervoare. Materiale pentru preîntîmpinarea înfloririi vinului în butoaie, restabilirea vinurilor oxidate.

Furnizor de:

  • Pompe, clasificate dupa domeniul de utilizare
  • Pompe pentru temperaturi ridicate
  • Pompe antideflagrante...

GTS Automation SRL ICS

GTS AUTOMATION este specialistul care integrează soluții inteligente pentru marcare și codare industrială, etichetare, culegerea automată de date, ambalare, cîntărire, detecție de metale de la cei mai buni dezvoltatori de tehnologie la nivel internațional. GTS AUTOMATION își consolidează poziția pe piața moldovenească în furnizarea de soluții pentru automatizarea fluxului de producție, soluții pentru controlul fluidelor, soluții de trasabilitate precum și sisteme de transport, dozare, ambalare, personalizare de produse și paletizarea lor. Noi propunem: Echipamente de marcare industrială (marcare dată producție/expirare, nr. lot, etc.) - imprimante cu jet de cerneală, imprimante laser, echipamente de printare și aplicare automată a etichetelor, echipamente de scris pe folie (pungă), imprimante de scris pe cutii cu caractere mari, de înaltă rezoluție MARKEM-IMAJE (Franța); Servicii de analiză și dezvoltare de soluții, implementare și punere în funcțiune, integrare, școlarizare și mentenanță pentru soluțiile oferite; Echipamente de dozare, umplere și sigilare de produse sub formă de pulberi, granule, lichide și semi-lichide în pungi de diferite tipuri și dimensiuni - MASEK Packaging Machinery (Cehia); Echipamente de cîntărire statică și dinamică, de sine stătătoare, sau integrate în linia de producție; Echipamente de detectare a particulelor metalice: feroase și non feroase (CEIA-Italia); Echipamente de infoliere paleti (FROMM - Italia); Soluții de automatizare și robotizare a proceselor tehnologice, banda transportoare ,senzori, motoare, PLC, etc; Echipamente de sigilare automată a cutiilor; Echipamente de sortare ouă și ambalare automată a acestora (STALKAAT-Olanda). Servicii: Soluții de automatizare, proiectare și robotizare a proceselor tehnologice; Servicii pentru echipamente, piese de schimb, consumabile.

Furnizor de:

  • Mașini de ambalat materiale solide, granulare și fragmentate
  • Masini de numarare, umplere si ambalare pentru produse solide, granulare si fragmentate
  • Mașini de ambalat, pentru produse farmaceutice, medicale și de ingrijire personala...
Inapoi in partea de sus a paginii
Analizati lista firmelor din Moldova, a caror activitate de baza este - Mașini, echipamente și servicii de ambalat. Aceasta activitate include, de asemenea, domenii precum Masini si echipamente pentru imbuteliere, Mașini și echipamente de impachetat, Mașini de ambalat materiale solide, granulare și fragmentate si multe altele.