Companii - Municipiul Chisinau

Rafineaza cautarea:
Descopera Top Companii de incredere

Damidor SRL

Damidor SRL

Compania DAMIDOR S.R.L. cu sediul în R. Moldova or. Chișinău, activează în domeniul transporturilor internaționale de mărfuri din anul 2007. De la începutul activității, domeniul principal de activitate a companiei noastre era efectuarea transportului rutier de marfă. Cu trecerea timpului însă, grație profesionalismului colaboratorilor noștri și experienței bogate acumulate în trecut, am început să oferim soluții logistice și în domeniile de transporturi maritime precum și aeriene. Pentru moment compania dispune de parc propriu de camioane de tip prelată cu volum de încărcare până în 117 m3. Compania DAMIDOR este membru Asociației Internaționale de Transport Auto din Moldova, fapt ce ne permite să efectuăm transporturi de marfă și sub acoperirea Carnetelor TIR. E de menționat faptul că toate camioanele companiei dispun de asigurarea CMR și sistem de monitorizare GPS. Compania DAMIDOR are stabilite transporturi regulate în regim de grupaj din toate statele Uniunii Europene către Republica Moldova. Acest lucru îl putem oferi grație serviciilor de colectare a partenerilor noștri din Spania, Italia, Anglia, Franța, Ungaria, Austria, România către depozitul nostru din București (România).De asemenea, compania oferă soluții de transport auto spre țările CSI, cum ar fi Rusia, Belarus, Ucraina.

Furnizor de:

 • Transporturi rutiere cu grupaj
 • Servicii de transporturi rutiere, cu grupaj, internationale
 • Transporturi rutiere, cu grupaj, pentru minimum o tona...

FEC SA (Fabrica Elemente de Constructii SA)

FEC SA (Fabrica Elemente de Constructii SA)

FEC SA produce prefabricate din beton și beton armat destinate domeniilor de infrastructură, construcții civile, industriale, agricole și alte prefabricate: elemente pentru apeduct, canalizare, gazificare, drenaj, trasee termice și electrice (țevi de diferite modificații, inele, conuri, placi de acoperire, fundații, câmine de vizitare circulare și rectangulare, articole pentru drenaj,rezervoare, rigole,vase biologice, separatori de grasimi și altele); elemente pentru poduri, drumuri și calea ferată (țevi, elemente pentru evacuarea apei, timpane pentru casiu, piloți, piloni, grinzi, plăci, pereți de sprijin, bordure, plăci trotuare, stâlpi, rigole, separatori de trafic, elemente blocare acces, stații de așteptare și altele); elemente pentru construcții civile, industrialе, agricole și alte prefabricate (structuri din prefabricate dupa proiecte individuale, panouri, plăci planșee, plăci-planșee tip TT, blocuri, fundații, piloți, piloni, grinzi portante,blocuri de ventilare, puțuri pentru lift, rampe-scări, stâlpi-șpaleră, garduri cu fundații și altele); amestecuri de betoane (betoane pompabile, hidrotehnice, rutiere, cu fibre, de inaltă rezistentă, betoane ușoare, mortare, șape și altele); oțel fasonat și debitat (oțel-beton debitat, plase, carcase, etrieri, carcase pentru piloți forați, detalii inglobate și altele). Servicii: prestează servicii de laborator. Construiți cu noi!

Furnizor de:

 • Produse din beton
 • Beton, preparat
 • Amestec pentru beton...

MGM SRL

MGM SRL

Firma MGM SRL ocupă o suprafață de 11200 m2, unde sunt distribuite oficiul, sala de expoziții, sala master-class, depozitul, secțiile de producere și laboratoarele. Firma MGM SRL importă și produce utilaj profesional pentru bucătărie,utilaj alimentar, utilaj frigorific, de comerț. UTILAJ PENTRU HOTELURI, RESTAURANTE, PIZZERII, COFETĂRII, CAFENELE, BARURI, FAST-FOOD, OSPĂTĂRII: plite electrice și aragazuri, role-pizza, malaxoare (mașini de amestecat aluat), presuri pentru pizza, tejghele frigorifice, cuptoare convective, mașini de tăiat legume, mașini de tăiat cașcaval, slicere, dulapuri pentru copt și pentru prăjire, mașini pentru întinderea aluatului și pentru proporționarea acestuia, mixere, vitrine pentru produse de culinărie, rafturi și tejghele pentru baruri, sisteme de turnat bere, generatoare de gheață, mașini pentru preparat cafea, rîșnițe de cafea, mașini de obținere a sucului, blendere, mixere, shakere, dozatoare pentru produse solide și lichide, linii de autodeservire, mașini de tocat carne, cuptoare convective cu aburi, fritioze, vesela HORECA, grătare, mașini de spălat vesela, vitrine și camere frigorifice, mese de lucru, tacîmuri, veselă, utilaj pentru spălătorii (mașini de spălat, de uscat, de călcat). UTILAJ PENTRU MAGAZINE, SUPERMARKETE, CULINĂRII: vitrine frigorifice cu temperaturi medii și joase, camere și dulapuri frigorifice, generatoare de gheață, congelatoare, agregate și compresoare, rafturi, tejghele, cărucioare și coșuri pentru cumpărători, turnichete, cabine pentru case. MONTAREA CAMERELOR ȘI DEPOZITELOR FRIGORIFICE DE CAPACITATE ÎNALTĂ: agregate frigorifice, stații centrale cu multicompresoare, evaporizatoare, sandwich-panele, termo și hidroizolație, uși. Proiectare, transportare, montare, garanție.

Furnizor de:

 • Masini si echipamente de gatit si copt, pentru catering
 • Echipamente pentru fast-food
 • Masini de gatit, pentru catering, cu combustibil solid sau lichid...

Universitatea Tehnica a Moldovei

Universitatea Tehnică a Moldovei, acreditată de stat, decorată cu medalia ”European Quality” Oxford, Marea Britanie, 2010), este unica instituţie de învăţământ superior ingineresc din Republica Moldova, asigură studii performante universitare și postuniversitare, desfășoară cercetări științifice, formare profesională continuă a specialiștilor, menține și extinde relații de parteneriat cu mediul socio economic din țară și peisajul universitar din străinătate. La Universitate studiile sunt organizate în baza sistemului european de credite academice transferabile (ECTS) conform Procesului Bologna, diplomele inginerești fiind recunoscute în țările Europei. Colaborarea internaţională constituie o prioritate a universităţii avându-se acorduri de colaborare cu 75 de universităţi din Belgia, Olanda, România, SUA, Canada, Germania, Franţa, Suedia, Ucraina, Spania, Bulgaria, Belarus Rusia, etc. În baza acordurilor bilaterale studenţii de la UTM efectuează stagii de practică tehnologică în ţările europene. Universitatea dispune de o bază tehnico-materială impunătoare cu 315 laboratoare, 95 clase de proiectare asistată de calculator, conexiune Internet și de o bază sportivă modernă: stadioane de nivel European; sală polivalentă pentru diferite sporturi. Studenţii sunt cazaţi în 12 cămine studenţeşti cu puncte medicale și cantine. Colectivele artistice studențești: Ansamblul „Tinereţea” ; Secţia de dansuri sportive; Fanfara sunt distinse cu multe diplome şi premii și se bucură de o mare popularitate. Universitatea este deschisă atât pentru persoanele dornice să obțină o calificare profesională de succes, cât și pentru entitățile din țară și străinătate privind stabilirea relațiilor de colaborare fructuoase. Mai multe: Specialități; Programe de masterat; Facultăți; Catedre/Departamente; Planuri de studii etc. puteți afla accesând: www.utm.md Facultăți de electronică și telecomunicații Facultăți de energetică și inginerie electrică Facultăți de calculatoare,informatică și microelectronică Facultăți de tehnologii în industria alimentară Facultăți de tehnologii în industria ușoară Facultăți de inginerie mecanică, industrială și transporturi Facultăți de urbanism și arhitectură Facultăți de cadastru, geodezie și construcții Facultăți de inginerie economică și business

Furnizor de:

 • Scoli tehnice si profesionale, colegii si institute
 • Institute universitare de tehnologie
 • Universitati (Facultati)...
Inapoi in partea de sus a paginii