Echipamente de incalzire, ventilatie, conditionare a aerului (HVAC) si refrigerare - lista companii Moldova

Rafineaza cautarea:
Inapoi
Rezultatele selectiei pentru : Moldova
491 Companii
Echipamente de incalzire, ventilatie, conditionare a aerului (HVAC) si refrigerare
Descopera Top Companii de incredere

MGM SRL

MGM SRL

Firma MGM SRL ocupă o suprafață de 11200 m2, unde sunt distribuite oficiul, sala de expoziții, sala master-class, depozitul, secțiile de producere și laboratoarele. Firma MGM SRL importă și produce utilaj profesional pentru bucătărie,utilaj alimentar, utilaj frigorific, de comerț. UTILAJ PENTRU HOTELURI, RESTAURANTE, PIZZERII, COFETĂRII, CAFENELE, BARURI, FAST-FOOD, OSPĂTĂRII: plite electrice și aragazuri, role-pizza, malaxoare (mașini de amestecat aluat), presuri pentru pizza, tejghele frigorifice, cuptoare convective, mașini de tăiat legume, mașini de tăiat cașcaval, slicere, dulapuri pentru copt și pentru prăjire, mașini pentru întinderea aluatului și pentru proporționarea acestuia, mixere, vitrine pentru produse de culinărie, rafturi și tejghele pentru baruri, sisteme de turnat bere, generatoare de gheață, mașini pentru preparat cafea, rîșnițe de cafea, mașini de obținere a sucului, blendere, mixere, shakere, dozatoare pentru produse solide și lichide, linii de autodeservire, mașini de tocat carne, cuptoare convective cu aburi, fritioze, vesela HORECA, grătare, mașini de spălat vesela, vitrine și camere frigorifice, mese de lucru, tacîmuri, veselă, utilaj pentru spălătorii (mașini de spălat, de uscat, de călcat). UTILAJ PENTRU MAGAZINE, SUPERMARKETE, CULINĂRII: vitrine frigorifice cu temperaturi medii și joase, camere și dulapuri frigorifice, generatoare de gheață, congelatoare, agregate și compresoare, rafturi, tejghele, cărucioare și coșuri pentru cumpărători, turnichete, cabine pentru case. MONTAREA CAMERELOR ȘI DEPOZITELOR FRIGORIFICE DE CAPACITATE ÎNALTĂ: agregate frigorifice, stații centrale cu multicompresoare, evaporizatoare, sandwich-panele, termo și hidroizolație, uși. Proiectare, transportare, montare, garanție.

  • Masini si echipamente de gatit si copt, pentru catering
  • Echipamente pentru fast-food
  • Masini de gatit, pentru catering, cu combustibil solid sau lichid...

Electromotor - Service SRL

Reparația capitală a motoarelor electrice (rebobinarea statorului și rotorului în conformitate cu datele din pașaport; imbibarea cu lac, uscarea conform cerințelor tehnice; inlocuirea firelor înfășurării; testarea izolației la panoul de tensiune înalta/nominal). La fel prestăm servicii de: schimbare a rulmenților, capacelor, ventilatorului și altor părți componente, vopsirea motoarelor electrice, etc. Lucrările se efectuează de către specialiști calificați cu experiență de 15-25 ani în domeniu cu acordarea garanției de la 3 până la 12 luni în funcție de condițiile de expluatare și tipul motorului electric. Pe lângă toate acestea compania noastră efectuiază și lucrări de reparație a ventilatoarelor, pompelor submersibile și convertoarelor de frecvență, aparatelor de sudat, generatoarelor, etc. La fel comercializăm materiale și utilaj electrotehnic: motoare electrice, reductoare, ventilatoare, generatoare, compresoare, aparate de sudat, stabilizatoare, termoregulatoare, invertoare, transformatoare, pompe, aparate de măsură, vibratoare, încălzitoare, scule manuale și electrice, echipament de protecție, sisteme de avertizare, electropalane, troliuri, mașini de tuns iarba, cablu electric (accesorii pentru cablu), fir electric, materiale izolante, întrerupătoare, contactoare, siguranțe, panouri de evidență, iluminare, prize, întrerupătoare și fise.

  • Motoare electrice de putere mai mica de 1 Kw
  • Motoare (asincrone) pentru curent alternativ, monofazate, de putere mai mica de 1 Kw
  • Motoare pentru curent alternativ, monofazate, cu inductie la pornire prin repulsie, de putere mai mica de 1 Kw...

Autoframe - FM SRL

Compania AutoFrame-FM SRL a fost fondata în anul 2004. O dată cu acest lucru, piața auto a Republicii Moldova a obținul unui din cei mai puternici jucători ai săi. În anul 2008 a fost finisată consctrucția unui centru unic, unul din cele mai mari din Europa de Est, suprafața totală a cărui constituie mai mult de 5000 m2. Acesta include un showroom, cu suprafața de 900 m2, zona de reparații cu suprafața de cca 3500 m2, care include în sine: stația Deservire Tehnică și reparația de garanție cu nouă dispozitive de ridicare; stand geometrie direcție roți; linia vibrantă de diagnostică pentru examinarea suspensiei; zona de colaționare; secțiunea de reparație cosmetică a caroseriei cu trei dispozitive de ridicare; zona de vopsire cu o cameră cu lungimea de 8 metri și două zone de pregătire; și deasemenea o spălătorie auto ce poate deservi concomitent două automobile. O noutate absolută pentru Moldova la momentul deschiderii a fost garajul-stoc pentru automobilele noi, care este situat în subsol, unde concomitent se pot afla până la 40 de automobile, care pot fi achiziționate imediat. Din momentul deschiderii sale, compania AutoFrame-FM SRL a luat la baza activității sale așa principii cum sunt profesionalitatea înaltă în ceea ce ține domeniul său de activitate, respectarea tuturor standatdelor, recomandate de către producator, orientarea spre rezultat, și cel mai important principiu - construirea afacerii sale pe respectul și satisfacția maximă a clienților săi. Acest lucru, a permis companiei AutoFrame-FM SRL într-un timp record de încrederea clienților și să stabilească un ritm sporit de dezvoltare a afacerii sale. Acum, doar la noi, puteți găsi toată gama sortimentală a automobilelor KIA, la cele mai bune condiții! Siguranța deplină în automobilele noastre ne permite să oferim o garanție de 60 de luni sau 150 000 km parcurși pentru sistemele și agregatele automobilului. Deasemenea, funcționează sistemul Trade-in - posibilitatea de a oferi automobilul său vechi în schimbul unui automobil absolut nou KIA. Centrul de deservire tehnică al companiei AutoFrame-FM oferă toată gama de servicii de reparație pe perioada garanției dar și pe perioada postgaranție, servicii de diagnostică și restabilire de orice dificultate.

  • Componente pentru motoare cu combustie interna nespecificate in alta parte
  • Suporturi de motor pentru autovehicule
  • Arbori cu came, pentru motoare...
Inapoi in partea de sus a paginii
Gasiti lista companiilor din Moldova, a caror specialitate de baza este - Echipamente de incalzire, ventilatie, conditionare a aerului (HVAC) si refrigerare. Aceasta activitate include, de asemenea, domenii precum Sisteme de incalzire prin podea sau tavan, Cazane, Instalatii de aer conditionat si multe altele.