Produse din cauciuc - lista companii Moldova

Rafineaza cautarea:
Inapoi
Rezultatele selectiei pentru : Moldova
286 Companii
Descopera Top Companii de incredere

Microcell SRL

Compania Microcell este distribuitor oficial al KOMATSU FORKLIFT CO., LTD, distribuitor exclusiv al KRAFT Gabel Hub Wagen GmbH, distribuitor exclusiv în Republica Moldova al producătorului global de stivuitoare Heli. & Exp. Co Ltd. Stvuitoare Komatsu - comercializarea stivuitoarelor - principala activitate a companiei noastre. Noi oferim cele mai avantajoase condiții și cea mai mare GARANȚIE - 3-5 ani! Echipamente de ridicat și stivuit hidraulice, electrice, semielectrice KRAFT - transpaleți hidraulici standard și atipici, cu lungimi variabile ale furcilor, din inox, cu cîntar, roți și role, mese hidraulice. Piese de schimb și anvelope pentru stivuitoare întotdeauna în stoc. De asemenea: baterii, încărcătoare pentru baterii și cabine. Comercializarea stivuitoarelor second hand - cu orice tip de motor: diesel, benzină, GPL sau electrice. Reparații și deservire tehnică - service operativ oferit în perioada de garanție și postgaranție. Personal de service specializat cu autospeciale dotate pentru a efectua reparații și deservire tehnică la sediul clientului. Echipamente pentru închiriat - orice tip de stivuitor cu capacitatea de ridicare pînă la 3,5 tone, cu orice echipament atașat. Echipamente pentru construcții și minerit - încărcătoare frontale, excavatoare, buldoexcavatoare, gredere, rolere etc. Stelaje și rafturi industriale - convenționale, gravitaționale, drivein, mobile, cu console, universale cu polițe. Utilaj commercial pentru magazine și supermarketuri - pentru expunerea compactă și convenabilă a unei game foarte largi de produse.

Furnizor de:

  • Utilaje și echipamente pentru construcția de drumuri
  • Masini de taiat asfalt
  • Masini de pregatire a patului drumului...

Electromotor - Service SRL

Reparația capitală a motoarelor electrice (rebobinarea statorului și rotorului în conformitate cu datele din pașaport; imbibarea cu lac, uscarea conform cerințelor tehnice; inlocuirea firelor înfășurării; testarea izolației la panoul de tensiune înalta/nominal). La fel prestăm servicii de: schimbare a rulmenților, capacelor, ventilatorului și altor părți componente, vopsirea motoarelor electrice, etc. Lucrările se efectuează de către specialiști calificați cu experiență de 15-25 ani în domeniu cu acordarea garanției de la 3 până la 12 luni în funcție de condițiile de expluatare și tipul motorului electric. Pe lângă toate acestea compania noastră efectuiază și lucrări de reparație a ventilatoarelor, pompelor submersibile și convertoarelor de frecvență, aparatelor de sudat, generatoarelor, etc. La fel comercializăm materiale și utilaj electrotehnic: motoare electrice, reductoare, ventilatoare, generatoare, compresoare, aparate de sudat, stabilizatoare, termoregulatoare, invertoare, transformatoare, pompe, aparate de măsură, vibratoare, încălzitoare, scule manuale și electrice, echipament de protecție, sisteme de avertizare, electropalane, troliuri, mașini de tuns iarba, cablu electric (accesorii pentru cablu), fir electric, materiale izolante, întrerupătoare, contactoare, siguranțe, panouri de evidență, iluminare, prize, întrerupătoare și fise.

Furnizor de:

  • Motoare electrice de putere mai mica de 1 Kw
  • Motoare (asincrone) pentru curent alternativ, monofazate, de putere mai mica de 1 Kw
  • Motoare pentru curent alternativ, monofazate, cu inductie la pornire prin repulsie, de putere mai mica de 1 Kw...
Inapoi in partea de sus a paginii
Gasiti lista firmelor din Moldova, a caror specialitate de baza este - Produse din cauciuc. Aceasta activitate include, de asemenea, domenii precum Anvelope si camere de aer, Anvelope si camere de aer, clasificate dupa tipul vehiculului, Tuburi si furtunuri flexibile din cauciuc si multe altele.