Transport & Logistica - lista companii din Moldova cu telefoane si adrese

Rafineaza cautarea:
Descopera Top Companii de incredere

FEC SA (Fabrica Elemente de Constructii SA)

FEC SA (Fabrica Elemente de Constructii SA)

FEC SA produce prefabricate din beton și beton armat destinate domeniilor de infrastructură, construcții civile, industriale, agricole și alte prefabricate: elemente pentru apeduct, canalizare, gazificare, drenaj, trasee termice și electrice (țevi de diferite modificații, inele, conuri, placi de acoperire, fundații, câmine de vizitare circulare și rectangulare, articole pentru drenaj,rezervoare, rigole,vase biologice, separatori de grasimi și altele); elemente pentru poduri, drumuri și calea ferată (țevi, elemente pentru evacuarea apei, timpane pentru casiu, piloți, piloni, grinzi, plăci, pereți de sprijin, bordure, plăci trotuare, stâlpi, rigole, separatori de trafic, elemente blocare acces, stații de așteptare și altele); elemente pentru construcții civile, industrialе, agricole și alte prefabricate (structuri din prefabricate dupa proiecte individuale, panouri, plăci planșee, plăci-planșee tip TT, blocuri, fundații, piloți, piloni, grinzi portante,blocuri de ventilare, puțuri pentru lift, rampe-scări, stâlpi-șpaleră, garduri cu fundații și altele); amestecuri de betoane (betoane pompabile, hidrotehnice, rutiere, cu fibre, de inaltă rezistentă, betoane ușoare, mortare, șape și altele); oțel fasonat și debitat (oțel-beton debitat, plase, carcase, etrieri, carcase pentru piloți forați, detalii inglobate și altele). Servicii: prestează servicii de laborator. Construiți cu noi!

Furnizor de:

 • Produse din beton
 • Beton, preparat
 • Amestec pentru beton...

Damidor SRL

Damidor SRL

Compania DAMIDOR S.R.L. cu sediul în R. Moldova or. Chișinău, activează în domeniul transporturilor internaționale de mărfuri din anul 2007. De la începutul activității, domeniul principal de activitate a companiei noastre era efectuarea transportului rutier de marfă. Cu trecerea timpului însă, grație profesionalismului colaboratorilor noștri și experienței bogate acumulate în trecut, am început să oferim soluții logistice și în domeniile de transporturi maritime precum și aeriene. Pentru moment compania dispune de parc propriu de camioane de tip prelată cu volum de încărcare până în 117 m3. Compania DAMIDOR este membru Asociației Internaționale de Transport Auto din Moldova, fapt ce ne permite să efectuăm transporturi de marfă și sub acoperirea Carnetelor TIR. E de menționat faptul că toate camioanele companiei dispun de asigurarea CMR și sistem de monitorizare GPS. Compania DAMIDOR are stabilite transporturi regulate în regim de grupaj din toate statele Uniunii Europene către Republica Moldova. Acest lucru îl putem oferi grație serviciilor de colectare a partenerilor noștri din Spania, Italia, Anglia, Franța, Ungaria, Austria, România către depozitul nostru din București (România).De asemenea, compania oferă soluții de transport auto spre țările CSI, cum ar fi Rusia, Belarus, Ucraina.

Furnizor de:

 • Transporturi rutiere cu grupaj
 • Servicii de transporturi rutiere, cu grupaj, internationale
 • Transporturi rutiere, cu grupaj, pentru minimum o tona...

MGM SRL

MGM SRL

Firma MGM SRL ocupă o suprafață de 11200 m2, unde sunt distribuite oficiul, sala de expoziții, sala master-class, depozitul, secțiile de producere și laboratoarele. Firma MGM SRL importă și produce utilaj profesional pentru bucătărie,utilaj alimentar, utilaj frigorific, de comerț. UTILAJ PENTRU HOTELURI, RESTAURANTE, PIZZERII, COFETĂRII, CAFENELE, BARURI, FAST-FOOD, OSPĂTĂRII: plite electrice și aragazuri, role-pizza, malaxoare (mașini de amestecat aluat), presuri pentru pizza, tejghele frigorifice, cuptoare convective, mașini de tăiat legume, mașini de tăiat cașcaval, slicere, dulapuri pentru copt și pentru prăjire, mașini pentru întinderea aluatului și pentru proporționarea acestuia, mixere, vitrine pentru produse de culinărie, rafturi și tejghele pentru baruri, sisteme de turnat bere, generatoare de gheață, mașini pentru preparat cafea, rîșnițe de cafea, mașini de obținere a sucului, blendere, mixere, shakere, dozatoare pentru produse solide și lichide, linii de autodeservire, mașini de tocat carne, cuptoare convective cu aburi, fritioze, vesela HORECA, grătare, mașini de spălat vesela, vitrine și camere frigorifice, mese de lucru, tacîmuri, veselă, utilaj pentru spălătorii (mașini de spălat, de uscat, de călcat). UTILAJ PENTRU MAGAZINE, SUPERMARKETE, CULINĂRII: vitrine frigorifice cu temperaturi medii și joase, camere și dulapuri frigorifice, generatoare de gheață, congelatoare, agregate și compresoare, rafturi, tejghele, cărucioare și coșuri pentru cumpărători, turnichete, cabine pentru case. MONTAREA CAMERELOR ȘI DEPOZITELOR FRIGORIFICE DE CAPACITATE ÎNALTĂ: agregate frigorifice, stații centrale cu multicompresoare, evaporizatoare, sandwich-panele, termo și hidroizolație, uși. Proiectare, transportare, montare, garanție.

Furnizor de:

 • Masini si echipamente de gatit si copt, pentru catering
 • Echipamente pentru fast-food
 • Masini de gatit, pentru catering, cu combustibil solid sau lichid...

GTS Automation SRL ICS

GTS AUTOMATION este specialistul care integrează soluții inteligente pentru marcare și codare industrială, etichetare, culegerea automată de date, ambalare, cîntărire, detecție de metale de la cei mai buni dezvoltatori de tehnologie la nivel internațional. GTS AUTOMATION își consolidează poziția pe piața moldovenească în furnizarea de soluții pentru automatizarea fluxului de producție, soluții pentru controlul fluidelor, soluții de trasabilitate precum și sisteme de transport, dozare, ambalare, personalizare de produse și paletizarea lor. Noi propunem: Echipamente de marcare industrială (marcare dată producție/expirare, nr. lot, etc.) - imprimante cu jet de cerneală, imprimante laser, echipamente de printare și aplicare automată a etichetelor, echipamente de scris pe folie (pungă), imprimante de scris pe cutii cu caractere mari, de înaltă rezoluție MARKEM-IMAJE (Franța); Servicii de analiză și dezvoltare de soluții, implementare și punere în funcțiune, integrare, școlarizare și mentenanță pentru soluțiile oferite; Echipamente de dozare, umplere și sigilare de produse sub formă de pulberi, granule, lichide și semi-lichide în pungi de diferite tipuri și dimensiuni - MASEK Packaging Machinery (Cehia); Echipamente de cîntărire statică și dinamică, de sine stătătoare, sau integrate în linia de producție; Echipamente de detectare a particulelor metalice: feroase și non feroase (CEIA-Italia); Echipamente de infoliere paleti (FROMM - Italia); Soluții de automatizare și robotizare a proceselor tehnologice, banda transportoare ,senzori, motoare, PLC, etc; Echipamente de sigilare automată a cutiilor; Echipamente de sortare ouă și ambalare automată a acestora (STALKAAT-Olanda). Servicii: Soluții de automatizare, proiectare și robotizare a proceselor tehnologice; Servicii pentru echipamente, piese de schimb, consumabile.

Furnizor de:

 • Mașini de ambalat materiale solide, granulare și fragmentate
 • Masini de numarare, umplere si ambalare pentru produse solide, granulare si fragmentate
 • Mașini de ambalat, pentru produse farmaceutice, medicale și de ingrijire personala...
Inapoi in partea de sus a paginii
Vizualizati lista companiilor din Moldova, a caror specialitate de baza este - Transport & Logistica. Aceasta activitate include, de asemenea, domenii precum Mașini, echipamente și servicii de ambalat, Mijloace de transport (Automotive si celelalte), Servicii de transport si logistica si multe altele.