Minereuri si minerale - lista companii Moldova

Rafineaza cautarea:
Descopera Top Companii de incredere

Enogrup SRL

Marca comercială ENOGRUP oferă soluții europene pentru toate stadiile de ciclu de producere la întreprinderile vinicole. Utilaj: linii complexe moderne pentru primirea și prelucrarea strugurilor; producerea materialului brut; soluționarea problemelor legate de prelucrarea la rece și cald; schimbători de căldură și pasteurizatori: utilaj pentru îmbuteliere, fixare a dopurilor, etichetare; marcare; pompe; utilaj pentru laborator. Materiale: mijloace înalte pentru îmbunătățirea fermentației, limpezirei și stabilizării materialului brut; dopuri de plută pentru vinuri, spumante și divinuri; adezivi pentru etichetare. Filtrare: utilaj și materiale pentru toate stadiile de filtrare: plăci filtrante, perlite, kiselguri; elemente de filtru cu membrană și de adîncime; consultații tehnologice; montare și deservire tehnică; piese de schimb. Totul pentru vinificația casnică: Concasoare pentru poamă. Teascuri pentru poamă. Concasoare și teascuri pentru mere. Aparate pentru distilarea spirtului, brendy și grappa. Butoaie din inox pentru vin de la 50 la 200 de litri. Rezervoare din inox pentru lapte și miere de la 10 la 100 de litri. Utilaj pentru filtrarea vinulu în condiții casnice. Aparate manuale pentru umplerea și astuparea vinului. Sticle pentru vin, dopuri din plută. Rezervoare pentru ulei rafinat din inox și tablă de fier. Substanțe pentru spălarea, sterilizarea și restabilirea butoaielor din stejar și a altor rezervoare. Materiale pentru preîntîmpinarea înfloririi vinului în butoaie, restabilirea vinurilor oxidate.

Furnizor de:

  • Pompe, clasificate dupa domeniul de utilizare
  • Pompe pentru temperaturi ridicate
  • Pompe antideflagrante...

Genesis International SRL

Compania “GENESIS INTERNATIONAL” SRL presteaza ciclul deplin de servicii de: constructie si reparatie de drumuri, servicii de lucrari rutiere, amenajarea terenurilor, lucrari de terasament, constructia retelelor termice, lucrari de instalatii sanitare, montarea conductelor,construcţia, reabilitarea şi reparaţia drumurilor şi construcţiilor (poduri, pasaje), de asemenea amenajarea teritoriului. Obiecte de succes realizate: reparaţia a 10 străzi din mun. Chişinău în sumă totală de 162 milioane lei (str. Munceşti, Mihai Viteazul, Petricani, Vadul lui Vodă etc.), amenajarea stratului de asfalt la intrarea în satul Mitoc, raionul Orhei, reparaţia străzii Alexandru cel Bun, str.Toma Ciorbă şi str. Dacia, din oraşul Nisporeni, construcţia drumului nou cu lungimea de 6 km între satele Scoreni şi Malcoci din raionul Străşeni cu costul de 30 mil. lei.Timp de doi ani au fost asimilați în jur de 105 mln lei la reabilitarea autostrazii R20 Rezina-Orhei-Călărași, cu strat de uzură din mixtură asfaltică cu mastic bituminos și granule de celuloză VIATOP. Au fost executate lucrări de reabilitare a drumului R20 Rezina-Orhei-Călăraşi cu lungimea de 8,3 km în sumă de 105 mln.lei. Are în proprietate 2 uzine de asfalt : Ermont - 200 t/oră, Marini - 80t/oră, şi tot complexul de utilaj de construcţie a drumurilor. : freze, compactoare, finisoare, etc. Pentru prima dată în Moldova "GENESIS INTERNATIONAL" SRL a implementat tehnologii moderne de reparare a suprafeţelor de asfalt cu ajutorul unui amestec pe bază de emulsie minerală denumit Slurry Seal. Informatii utile la adresa: www.genesis-international.md finisoare, etc. Pentru prima dată în Moldova "Genesis International" SRL a implementat tehnologii moderne de reparare a suprafeţelor de asfalt cu ajutorul unui amestec pe bază de emulsie minerală denumit Slurry Seal. Saitul companiei este disponibil: www.genesis-international.md

Furnizor de:

  • Contractori de lucrari de proiectare si pentru infrastructura de transport
  • Contractori de sisteme de scurgere pentru sosele si piste de aeroport
  • Contractori de lucrari de constructii si intretinere de sosele...

Azurit SRL

Compania AZURIT, pe bună dreptate, este lider pe piaţă din Moldova la capitolul prelucrarea pietrei. De asemenea este dealer şi exportator al unui sortiment larg de piatră naturală: marmură, granit, onix,piatra de cosauti, travertin etc. Utilajul modern al celor mai buni producători internaţionali, baza de producţie proprie, rezerva în depozit. Mecanismele bine puse la punct de livrare a producţiei, managementul organizat în mod corect, politica flexibila a preţurilor - iată care este cheia succesului nostru. Contractele privind livrarea permanentă a materialelor de la carierele de exploatare a pietrei din ţările CSI, Italia, Spania, Grecia, Brazilia, Turcia, Bulgaria, Israel, România, India, China ne permit să propunem clienţilor un sortiment bogat de materiale pe placul fiecăruia. Compania se orientează nu numai la comenzile firmelor de construcţie, care execută lucrări de reconstrucţie şi de construcţie a obiectelor de proporţii, dar şi la proiectele individuale. Noi executăm elemente de construcţie şi arhitectură de orice gabarit şi complexitate. Aici intră şi plăci de finisaj, şi trepte, şi poliţe pentru camere de baie, pentru bucătării, tejghele pentru baruri şi oficii. Compania noastră este în permanentă dezvoltare. Lărgim în permanenţă spectrul producţiei finite, cu interes şi elan lucrăm la fiecare proiect nou de orice proporţie şi complexitate.

Furnizor de:

  • Roci plutonice
  • Granit
  • Gresie si cuartit...
Inapoi in partea de sus a paginii
Vizualizati lista firmelor din Moldova, a caror specialitate de baza este - Minereuri si minerale. Aceasta activitate include, de asemenea, domenii precum Sare, Gips brut si anhidrit, Asfalt si multe altele.