Mașini și echipamente agricole și forestiere - lista companii Moldova

Rafineaza cautarea:
Inapoi
Rezultatele selectiei pentru : Moldova
421 Companii
Mașini și echipamente agricole și forestiere
Descopera Top Companii de incredere

Enogrup SRL

Marca comercială ENOGRUP oferă soluții europene pentru toate stadiile de ciclu de producere la întreprinderile vinicole. Utilaj: linii complexe moderne pentru primirea și prelucrarea strugurilor; producerea materialului brut; soluționarea problemelor legate de prelucrarea la rece și cald; schimbători de căldură și pasteurizatori: utilaj pentru îmbuteliere, fixare a dopurilor, etichetare; marcare; pompe; utilaj pentru laborator. Materiale: mijloace înalte pentru îmbunătățirea fermentației, limpezirei și stabilizării materialului brut; dopuri de plută pentru vinuri, spumante și divinuri; adezivi pentru etichetare. Filtrare: utilaj și materiale pentru toate stadiile de filtrare: plăci filtrante, perlite, kiselguri; elemente de filtru cu membrană și de adîncime; consultații tehnologice; montare și deservire tehnică; piese de schimb. Totul pentru vinificația casnică: Concasoare pentru poamă. Teascuri pentru poamă. Concasoare și teascuri pentru mere. Aparate pentru distilarea spirtului, brendy și grappa. Butoaie din inox pentru vin de la 50 la 200 de litri. Rezervoare din inox pentru lapte și miere de la 10 la 100 de litri. Utilaj pentru filtrarea vinulu în condiții casnice. Aparate manuale pentru umplerea și astuparea vinului. Sticle pentru vin, dopuri din plută. Rezervoare pentru ulei rafinat din inox și tablă de fier. Substanțe pentru spălarea, sterilizarea și restabilirea butoaielor din stejar și a altor rezervoare. Materiale pentru preîntîmpinarea înfloririi vinului în butoaie, restabilirea vinurilor oxidate.

Furnizor de:

  • Pompe, clasificate dupa domeniul de utilizare
  • Pompe pentru temperaturi ridicate
  • Pompe antideflagrante...

Eco - Irigare SRL SC

Proiectarea și implementarea sistemelor de irigare prin aspersiune și picurare; echipamentelor agricole pentru prelucrarea solului și recoltare și pregătire a furajelor; ferme zootehnice complect automatizate, utilaj pentru prelucrarea dijecțiilor zootehnice și producerea îngrășămintelor organice și biogazului. BAUER Group este una din cele mai importante companii, asigură livrarea în rate a Tehnicii agricole din Uniunea Europeană (a companiilor BAUER, Pottiger Einboeck, Ino Becker, Berthoud) pentru următoarele categorii de echipamente agricole: Pluguri reversibile, Grape rotative, Freze, Cultivatoare, Cizele, Boroane, Semănători pentru cereale, Cositori, Greble rotative, Prese de balotat, Mașini de înfoliat, Mașini pentru recoltat porumb, Echipament pentru prelucrarea deșeurilor zootehnice și biogaz; Sisteme moderne de irigare prin aspersiune, Mașini de irigare cu Tambur de tip Rainstar, ProRain, Linear, Pivot si CenterLinear, Monostar, Quadrostar pentru suprafețe de la 3 până la 300 ha, Pompe: Diesel, Electrice, Magistrale și accesorii, Sisteme moderne de irigare prin picurare; Ferme moderne pentru porcine și bovine complet automatizate, Animale: bovine, scroafe și vieri de înaltă performanță, Stropitori pentru câmp, vii și livezi, Mașini de balotat crengi în vii și livezi, Semănători pentru legume, Semănători pentru prășitoare.

Furnizor de:

  • Echipamente pentru irigatii
  • Echipamente pentru irigarea culturilor, fixe
  • Echipamente pentru irigarea culturilor, portabile...

Gigacom AG SRL SC

SC Gigacom AG SRL este o companie în creștere și dezvoltare rapidă, care oferă produse și servicii de calitate pentru producătorii și comercianții de fructe și legume. Sferele de activitate ale companiei variază de la dezvoltarea proiectelor horticole în domeniul elaborării proiectelor de plantare a livezilor și viilor, pînă la construcția caselor de ambalare, comercializarea liniilor de sortare și calibrare. SRL "Gigacom AG" implementează tehnologii noi de producere și instalare a sistemelor anti-grindină și anti-ploaie (Valente), promovează echipamente pentru recoltare și post-recoltare cu renume mondial (Unitec, Novatec, MafRoda, Belca) (de sortare, calibrare, ambalare, paletizare) și furnizează utilaj agricol de cea mai înaltă calitate pentru livezi și vii - stropitori, mașini pentru erbicidare și recoltare, stivuitoare și alte echipamente (Waner, Agroselection). Compania noastră este dealer oficial în Republica Moldova pentru: "Unitec Group" - linii de sortare și ambalare, sisteme de paletizare și de-paletizare; "Wanner" - stropitori pentru livezi și vii; "MONTINI" - stivuitoare; "STEP Systems GmbH" - echipamente de măsurare și testare a solului, apei, temperaturii, umidității, acidității, zahărului; "TECO" - echipamente de lipit cutii de carton; "Humus" - cositoare/tocătoare pentru vii și livezi; "NOVATEC SA" - linii de sortare pentru struguri, dar și alte fructe; "BELCA" -linii de ambalat fructe si legume,"Fruit-Tec" - echipamente de rărire mecanică a florii din pom și tăiere mecanică a coroanei pomului; "Huber-Brugger" - pepinieră specializată în cultivarea soiurilor de mere și cireșe; "Feucht-Obsttechnik" - tehnică pentru recoltarea fructelor. Aceste companii sunt unele din cele mai progresiste la nivel mondial în domeniul producerii echipamentelor post-recoltare, a utilajelor și echipamentelor agricole pentru livezi și vii, a echipamentelor de măsurare și testare.

Furnizor de:

  • Mașini și echipamente pentru recoltarea și prelucrarea fructelor
  • Masini de recoltat, fructe de pomi fructiferi
  • Masini pentru scuturarea pomilor fructiferi...
Inapoi in partea de sus a paginii
Gasiti lista companiilor din Moldova, a caror activitate de baza este - Mașini și echipamente agricole și forestiere. Aceasta activitate include, de asemenea, domenii precum Echipamente pentru irigatii, Echipamente pentru protectia culturilor, Masini si utilaje de recoltat si de prelucrare a cerealelor, pentru ferme si multe altele.