Masini si echipamente pentru prelucrarea metalelor - lista companii Moldova

Rafineaza cautarea:
Inapoi
Rezultatele selectiei pentru : Moldova
84 Companii
Masini si echipamente pentru prelucrarea metalelor
Descopera Top Companii de incredere

Electromotor - Service SRL

Reparația capitală a motoarelor electrice (rebobinarea statorului și rotorului în conformitate cu datele din pașaport; imbibarea cu lac, uscarea conform cerințelor tehnice; inlocuirea firelor înfășurării; testarea izolației la panoul de tensiune înalta/nominal). La fel prestăm servicii de: schimbare a rulmenților, capacelor, ventilatorului și altor părți componente, vopsirea motoarelor electrice, etc. Lucrările se efectuează de către specialiști calificați cu experiență de 15-25 ani în domeniu cu acordarea garanției de la 3 până la 12 luni în funcție de condițiile de expluatare și tipul motorului electric. Pe lângă toate acestea compania noastră efectuiază și lucrări de reparație a ventilatoarelor, pompelor submersibile și convertoarelor de frecvență, aparatelor de sudat, generatoarelor, etc. La fel comercializăm materiale și utilaj electrotehnic: motoare electrice, reductoare, ventilatoare, generatoare, compresoare, aparate de sudat, stabilizatoare, termoregulatoare, invertoare, transformatoare, pompe, aparate de măsură, vibratoare, încălzitoare, scule manuale și electrice, echipament de protecție, sisteme de avertizare, electropalane, troliuri, mașini de tuns iarba, cablu electric (accesorii pentru cablu), fir electric, materiale izolante, întrerupătoare, contactoare, siguranțe, panouri de evidență, iluminare, prize, întrerupătoare și fise.

  • Motoare electrice de putere mai mica de 1 Kw
  • Motoare (asincrone) pentru curent alternativ, monofazate, de putere mai mica de 1 Kw
  • Motoare pentru curent alternativ, monofazate, cu inductie la pornire prin repulsie, de putere mai mica de 1 Kw...

Inteh SA

SA Inteh are o experință bogată în domeniul lucrărilor cu comenzi individuale, dispune de echipament tehnologic necesar și specialiști de înaltă calificare pentru proiectarea și producerea echipamentului și unităților pentru diferite ramuri a economiei naționale:1. Echipament special de vopsire pentru aplicarea vopselelor-praf din polimere; 2. Utilaj pentru complexul agroindustrial (mini-uzină pentru obținerea uleiului din ierburi, arome și din altă materie primă); 3. Utilaj pentru deservirea mecanismelor și liniilor de cale ferată (șurubelniță mecanică mobilă pentru demontarea bucselor, spălătorie osiilor montate; 4. Echipament special flexografic; 5. Echipament pentru fabricarea hîrtiei igienice, șervețelelor; 6. Caroserii-containere de automobil pentru transportarea mărfii în țară cu 6 sau 8 uși de rulou glisante verticale, fixate pe șasiu a automobilelor de diverse modele; 7. Remorci de automobile de diverse modificări și capacități portante; 8. Diverse construcții structuri metalice (tambure, rampe, choșcuri, porți, uși, grilaje, etc); 9. Efectuăm comenzi valabile o singură dată și servicii de metale și tratament termic a pieselor de diverse gabarite, forme și destinații; 10. Echipament pentru construcții (schelă pentru construcții, eșafodaje, mecanisme turnarea betonului, etc.); 11. Platforme pentru translații interioare a încărcăturii grele până la 120 tone.

  • Construcții metalice structurale pentru lucrari de construcții
  • Sarpante metalice tridimensionale
  • Structuri metalice portante, prefabricate...

Elcom - Lux SRL

SRL “Elcom-lux” înființată în anul 2002. În perioada anilor 2002 pînă în anul 2005 domeniul de activitate de bază a companiei era executarea lucrărilor de încercări periodice a utilajului electric și liniilor de alimentare electrică prin cablu pînă la 1000 V (0.4kV) la fel și lucrări de montaj și ajustare a echipamentului electric. Din anul 2006 în componența companiei a fost organizat laboratorul pentru control nedistructiv a metalelor și îmbinărilor prin sudură. Din acest moment compania ELCOMLUX SRL a început să se dezvolte în domeniul diagnosticării si controlului nedistructiv al metalului, mecanismelor de ridicat de toate tipurile la fel și recipienților, cazanelor sub presiune. Reparație șideservire tehnică a mecanismelor de ridicat și altor obiecte industriale periculoase. Compania noastră oferă servicii pentru companii din energetică, cale ferată, servicii comunale și aprovizionare cu apă, companii de construcții, cariere etc. Cu toate acestea compania noastră a început să importe mecanisme de ridicat și piese de schimb de la producători europeni din 2014 am devenit reprezentanții companiei PODEMCRANE AD din Bulgaria. Paralel ELCOMLUX SRL și-a lărgit gama produselor de import și la momentul actual colaborăm și importăm marfă de la companii din Italia,Germania, Romania,Russia,Ucraina, China ș.a. Realizarea mărfii se efectuiază în mod direct consumatorului cît și prin companiile specializate intermediare. În perioada a 12 ani de activitate în domeniul dat noi am reușit să obținem o experiență vastă și un număr mare de clienți pe tot teritoriul Republicii Moldova. Compania noastră este îndreptată spre dezvoltarea și consolidarea relațiilor de parteneriat cu producătorul și client.

  • Servicii de montaj și intreținere, pentru mașini și echipamente de prelucrare a metalelor
  • Servicii de reparatii prin sudare
  • Parți componente și accesorii pentru macarale...
Inapoi in partea de sus a paginii
Gasiti lista companiilor din Moldova, a caror specialitate de baza este - Masini si echipamente pentru prelucrarea metalelor. Aceasta activitate include, de asemenea, domenii precum Masini pentru prelucrarea angrenajelor, Scule pentru masini-unelte de prelucrare a metalelor prin aschiere, Echipamente si instalatii pentru sudura cu arc si multe altele.