Utilaje și echipamente pentru minerit, exploatare in cariera și prelucrarea pietrelor naturale - lista companii Moldova

Rafineaza cautarea:
Descopera Top Companii de incredere

Incomas SA

Direcția de bază a activității este producția, construcția utilajului din industria materialelor de construcție: construcții metalice de orice complexitate; echipamente nestandardizate cu destinație variată la comandă; mașina-unealtă "FERMIER" pentru producerea pietrei "fortan" și dalelor de trotuar prin metoda de vibropresare (se complectează cu mai mult de 35 tipuri de forme); malaxor cu omogenizare forțată pentru amestecuri uscate și semiuscate de mortar și beton; buncăr pentru ridicarea și turnarea betonului la pereți, piloni, supafețe orizontale ș.a. la diferite niveluri; mașini cu discuri de tăiat piatră naturală din subterane - MKD-1 precum și confecționarea pieselor de schimb pentru mașina dată; forme și accesorii metalice pentru producerea articolelor din beton armat; forme pentru stîlpi de beton pentru electrificare cu L=9,5m și L=10,5m de 5 celule; forme pentru inele de fîntînă cu d=800mm; d=900mm; d=1000mm; d=1500mm; piese de schimb pentru mașini-unelte, mașini agricole, instalații și mecanisme în cantități de serie. S.A. "INCOMAȘ" efectuiază repararea și confecționarea utilajului nestandartizat, confecționează și montează construcții metalice, repară, reglează, efectuiază controlul tehnic prin metode nedistructive de control a macaralelor și a altor mecanisme de ridicat (automacarale, poduri rulante, macarale-capră ș.a.).

Furnizor de:

  • Poduri și pasarele, din metal
  • Poduri, otel greu
  • Pasarele metalice...

Inteh SA

SA Inteh are o experință bogată în domeniul lucrărilor cu comenzi individuale, dispune de echipament tehnologic necesar și specialiști de înaltă calificare pentru proiectarea și producerea echipamentului și unităților pentru diferite ramuri a economiei naționale:1. Echipament special de vopsire pentru aplicarea vopselelor-praf din polimere; 2. Utilaj pentru complexul agroindustrial (mini-uzină pentru obținerea uleiului din ierburi, arome și din altă materie primă); 3. Utilaj pentru deservirea mecanismelor și liniilor de cale ferată (șurubelniță mecanică mobilă pentru demontarea bucselor, spălătorie osiilor montate; 4. Echipament special flexografic; 5. Echipament pentru fabricarea hîrtiei igienice, șervețelelor; 6. Caroserii-containere de automobil pentru transportarea mărfii în țară cu 6 sau 8 uși de rulou glisante verticale, fixate pe șasiu a automobilelor de diverse modele; 7. Remorci de automobile de diverse modificări și capacități portante; 8. Diverse construcții structuri metalice (tambure, rampe, choșcuri, porți, uși, grilaje, etc); 9. Efectuăm comenzi valabile o singură dată și servicii de metale și tratament termic a pieselor de diverse gabarite, forme și destinații; 10. Echipament pentru construcții (schelă pentru construcții, eșafodaje, mecanisme turnarea betonului, etc.); 11. Platforme pentru translații interioare a încărcăturii grele până la 120 tone.

Furnizor de:

  • Construcții metalice structurale pentru lucrari de construcții
  • Sarpante metalice tridimensionale
  • Structuri metalice portante, prefabricate...

Azurit SRL

Compania AZURIT, pe bună dreptate, este lider pe piaţă din Moldova la capitolul prelucrarea pietrei. De asemenea este dealer şi exportator al unui sortiment larg de piatră naturală: marmură, granit, onix,piatra de cosauti, travertin etc. Utilajul modern al celor mai buni producători internaţionali, baza de producţie proprie, rezerva în depozit. Mecanismele bine puse la punct de livrare a producţiei, managementul organizat în mod corect, politica flexibila a preţurilor - iată care este cheia succesului nostru. Contractele privind livrarea permanentă a materialelor de la carierele de exploatare a pietrei din ţările CSI, Italia, Spania, Grecia, Brazilia, Turcia, Bulgaria, Israel, România, India, China ne permit să propunem clienţilor un sortiment bogat de materiale pe placul fiecăruia. Compania se orientează nu numai la comenzile firmelor de construcţie, care execută lucrări de reconstrucţie şi de construcţie a obiectelor de proporţii, dar şi la proiectele individuale. Noi executăm elemente de construcţie şi arhitectură de orice gabarit şi complexitate. Aici intră şi plăci de finisaj, şi trepte, şi poliţe pentru camere de baie, pentru bucătării, tejghele pentru baruri şi oficii. Compania noastră este în permanentă dezvoltare. Lărgim în permanenţă spectrul producţiei finite, cu interes şi elan lucrăm la fiecare proiect nou de orice proporţie şi complexitate.

Furnizor de:

  • Roci plutonice
  • Granit
  • Gresie si cuartit...
Inapoi in partea de sus a paginii
Analizati lista firmelor din Moldova, a caror activitate de baza este - Utilaje și echipamente pentru minerit, exploatare in cariera și prelucrarea pietrelor naturale. Aceasta activitate include, de asemenea, domenii precum Utilaje și echipamente pentru exploatare in cariera, Utilaje și echipamente de taiere a pietrelor naturale, Utilaje și echipamente de taiere a marmurei și granitului si multe altele.