Zahăr "Cinci inimioare" - Produs

 Chișinău  -  Moldova
Companie verificata
Zahăr "Cinci inimioare"
  • Zahăr "Cinci inimioare"
  • Zahăr
Inspiră eleganță, rafinament, apreciere și calitate de top. Zahărul „Cinci Inimioare” este cunoscut pentru prezența sa nu doar în rețelele comerciale, dar și în industria HORECA. Iubit și premiat la diverse competiții, în special pentru diversele forme și ambalaje ale zahărului (cuburi, cristal, baghete, zahăr brun etc.) „Cinci Inimioare” reprezint...

Descriere Produs

Inspiră eleganță, rafinament, apreciere și calitate de top. Zahărul „Cinci Inimioare” este cunoscut pentru prezența sa nu doar în rețelele comerciale, dar și în industria HORECA. Iubit și premiat la diverse competiții, în special pentru diversele forme și ambalaje ale zahărului (cuburi, cristal, baghete, zahăr brun etc.) „Cinci Inimioare” reprezintă adevărata imagine a unui produs de primă clasă. Premiile obținute la diverse competiții importante spun totul: Premiul mare la „Marca Comercială a Anului” (două premii), cinci Medalii de Aur și alte diplome de referință completează palmaresul „Cinci Inimioare”.
 
Pungi de hârtie, tetra pack, baghete mici a câte 5 grame, zahărul brun ecologic nerafinat „Demerara” sau „Golden Granulated” sunt doar câteva dintre punctele forte ale acestui brand ce tinde să cucerească în continuare gusturile selecte ale consumatorilor.

Pret Produs

Pret nespecificat

Categorie Produs

Cere o cotatie

Site-ul este protejat cu reCAPTCHA si Google Privacy Policy si Terms of Service aplicabile.
*Campuri obligatorii