VARTECTOR_MPC Varnish Potential Tester(Tester de risc la generarea lacului) - Produs

 Daegu  -  Coreea de Sud
Companie verificata
 VARTECTOR_MPC Varnish Potential Tester(Tester de risc la generarea lacului)
  •  VARTECTOR_MPC Varnish Potential Tester(Tester de risc la generarea lacului)
VARTECTOR_MPC Tester de potențial de lac
Tester de risc la generarea lacului

Este primul tester MPC (Membrane Patch Colorimetry) din lume care confirmă conform ASTM D7843 (Metoda standard de testare pentru măsurarea corpurilor de culoare insolubile generate de lubrifianți în uleiuri de turbină în serviciu folosind Colorim...

Descriere Produs

VARTECTOR_MPC Tester de potențial de lac
Tester de risc la generarea lacului

Este primul tester MPC (Membrane Patch Colorimetry) din lume care confirmă conform ASTM D7843 (Metoda standard de testare pentru măsurarea corpurilor de culoare insolubile generate de lubrifianți în uleiuri de turbină în serviciu folosind Colorimetria Patch-ului cu membrană)


Vartector diagnostică riscul de generare a lacului utilizând valoarea CIE delta E, o reprezentare numerică color optică specificată în ASTM D7843.
Riscul potențial al lacului în uleiul de turbină avertizează că pot apărea probleme precum vibrațiile și creșterea temperaturii rulmenților turbinei, înfundarea filtrului, controlul scăzut al temperaturii și degradarea uleiului de turbină.

Vartector diagnostică riscul potențial de lac și funingine în uleiurile de control ale sistemului EHC (ulei hidraulic ignifug pe bază de ester de fosfat) prin reprezentarea numerică a culorii optice a valorii CIE delta L și a, b. Diagnostică dacă compoziția produsului secundar degradat este funingine sau lac, sau atât funingine, cât și lac.


[Detalii tehnice]
▪ Complet automatizat: spre deosebire de testerele MPC portabile existente, după pregătirea patch-ului, toate procesele precum încărcarea probelor, validarea și testarea se fac automat în decurs de 10 secunde.
 ▪ Afișare: imagine patch, valori MPC delta E, delta L, a, b. Tendința pentru echipamente specifice poate fi monitorizată.
 ▪ Conform cu ASTM D7843: primul tester MPC de laborator din lume care îndeplinește reglementările ASTM D7843
 ▪ Raportare automată a diagnosticului: diagnosticarea automată a rezultatelor măsurate ca Normal a, Normal b, Atenție și Atenționare ▪ Validare automată: spre deosebire de testerele portabile MPC existente, funcția de validare automată este încorporată ca standard. Efectuează automat validarea dispozitivului după pornire.
 ▪ Autodiagnosticare automată:: După pornire, componentele principale, precum spectrofotometrul și placa efectuează autodiagnosticul automat.

Pret Produs

Pret nespecificat

Cere o cotatie

Site-ul este protejat cu reCAPTCHA si Google Privacy Policy si Terms of Service aplicabile.
*Campuri obligatorii