Uși glisante - Produs

 CLUJ-NAPOCA  -  România
Uși glisante
  • Uși glisante
Orice spatiu de locuit are nevoie de o compartimentare optima. Usile glisante reprezinta o solutie in acest sens. Pot fi utilizate pentru compartimentarea unor incaperi mari, pentru dulapuri inzidite, pentru colturile sau nisele care pot deveni spatii de depozitare extrem de atragatoare si transforma incaperile intr-un ambient cu person...

Descriere Produs

Orice spatiu de locuit are nevoie de o compartimentare optima. Usile glisante reprezinta o solutie in acest sens. Pot fi utilizate pentru compartimentarea unor incaperi mari, pentru dulapuri inzidite, pentru colturile sau nisele care pot deveni spatii de depozitare extrem de atragatoare si transforma incaperile intr-un ambient cu personalitate extrem de trendy.

Dimensiunile reduse ale unei locuinte nu reprezinta o piedica in obtinerea confortului dorit, prin utilizarea usilor glisante. O nisa aparent inestetica si neutilizabila devine imediat un spatiu de depozitare foarte practic, in perfecta armonie cu restul incaperii.

Functionalitatea dulapurilor in nisa se evidentiaza prin pastrarea ordinii lucrurilor si obiectelor si castigul de spatiu. Corect accesorizat, acest spatiu va poate oferi beneficii unice de confort si stil de viata.

Zonele astfel concepute pot fi dotate cu rafturi, cosuri pentru haine, sertare, gratare pentru pantofi, lifturi, bare pentru haine, precum si alte accesorii.

Salice produce usi glisante pentru dressinguri sau separari de incaperi cu profile de aluminiu si profile din metal infoliat.

Tablia usilor se poate realiza in orice combinatie din urmatoarele materiale: PAL melaminat (toate culorile prezentate la sectiunea pal melaminat ) oglinda, sticla sablata, sticla vopsita, rattan aplicat pe PAL (toate modelele de rattan si impletituri prezentate la sectiunea placi decorative - rattan ), MDF perforat - locatelli (prezentat la sectiunea placi decorative mdf perforat ) si plexic (colorat, sablat, transparent si lucios). 

Pret Produs

Pret nespecificat

8   produse 

Cere informatii