SPĂLAREA FAŢADELORFurmetex SRL

Serviciu

SPĂLAREA FAŢADELOR
  • SPĂLAREA FAŢADELOR
  • SPĂLAREA FAŢADELOR
Pentru problemele curăţeniei – soluţii strălucite!
Pentru spălarea faţadelor noi aplicăm cea mai performantă tehnică şi tehnologie a companiei LEWI, care abia începe a fi aplicată de companiile europene şi cele americane. Este o tehnologie unică, elaborată cu scopul asigurării unei spălări rapide şi nepericuloase a faţadelor di...

Descriere Serviciu

Pentru problemele curăţeniei – soluţii strălucite!
Pentru spălarea faţadelor noi aplicăm cea mai performantă tehnică şi tehnologie a companiei LEWI, care abia începe a fi aplicată de companiile europene şi cele americane. Este o tehnologie unică, elaborată cu scopul asigurării unei spălări rapide şi nepericuloase a faţadelor din sticlă, albond, masă plastică, piatră naturală şi artificială.

Pret Serviciu

Pret nespecificat

Detalii tehnice

Utilajul folosit de noi a fost desemnat drept cea mai bună inovaţie la expoziţia de la Verona, în anul 2005. Datorită acestei tehnologii este asigurată curăţirea operativă şi calitativă a faţadelor cu înălţime de pînă la cinci etaje, a acoperişurilor grădinilor de iarnă, a galeriilor de sticlă etc. În acelaşi mod pot fi spălate panourile, afişele, placajele publicitare, indicatoarele, etc. 

La compartimentul inofensivitate, soluţia specială, folosită pentru spălare, corespunde apei simple. La spălare, soluţia acordă suprafeţelor calităţi antistatice, prevenind murdărirea rapidă a suprafeţei în continuare. Datorită acestui fapt, praful, precipitaţiile atmosferice şi smogul urban murdăresc faţada mult mai lent ca de obicei.

Cere o cotatie

Site-ul este protejat cu reCAPTCHA si Google Privacy Policy si Terms of Service aplicabile.
*Campuri obligatorii

13   produse