Sistemul de apă alcalină Moolmang (UAW-200T) Sistem de filtrare a apei alcaline cu apă minerală de sus 7 etape - Produs

 Incheon  -  Coreea de Sud
Companie verificata
Sistemul de apă alcalină Moolmang (UAW-200T) Sistem de filtrare a apei alcaline cu apă minerală de sus 7 etape
  • Sistemul de apă alcalină Moolmang (UAW-200T) Sistem de filtrare a apei alcaline cu apă minerală de sus 7 etape
  • Sistemul de apă alcalină Moolmang (UAW-200T) Sistem de filtrare a apei alcaline cu apă minerală de sus 7 etape
  • Sistemul de apă alcalină Moolmang (UAW-200T) Sistem de filtrare a apei alcaline cu apă minerală de sus 7 etape
Sistemul de apă alcalină Moolmang (UAW-200T) vă poate ajuta pe dvs. și familia dvs. să evitați o serie de probleme frustrante cu apa dvs. de băut, inclusiv gustul rău, aspectul neplăcut și contaminanții potențial nocivi.

Sistemul de apă alcalină Moolmang (UAW-200T) este un sistem de producție a apei alcaline de cea mai bună calitate, car...

Descriere Produs

Sistemul de apă alcalină Moolmang (UAW-200T) vă poate ajuta pe dvs. și familia dvs. să evitați o serie de probleme frustrante cu apa dvs. de băut, inclusiv gustul rău, aspectul neplăcut și contaminanții potențial nocivi.

Sistemul de apă alcalină Moolmang (UAW-200T) este un sistem de producție a apei alcaline de cea mai bună calitate, care nu necesită un dispozitiv electric și face ca apa potabilă să fie mai sigură și mai sănătoasă cu apă minerală abundentă și sănătoasă. Cu un gust îmbunătățit și o claritate mai mare, veți găsi o aromă mai bună în alimente și băuturi atunci când sunt făcute cu apă filtrată. Acest sistem este avansat, fie în ceea ce privește performanțele de filtrare și confortul în utilizare.

[Caracteristici]

Sistemul de apă alcalină furnizează apă redusă alcalină (ARW) prin propriul nostru sistem de filtrare în 7 etape. ARW cu minerale abundente și hidrogen activ benefic pentru corpul uman neutralizează oxigenul activ din corpul uman care este cauza bolilor.

Corpul uman își poate păstra sau pierde sănătatea prin răspunsul oxigenului activ. Celulele existente în sistemul imunitar din corpul uman folosesc oxigenul activ pentru a ucide bacteriile sau virusul și dizolva celulele sau substanțele inutile prin oxidare.
Dacă oxigenul activ este totuși generat în exces, dăunează genelor, membranelor celulare, proteinelor și așa mai departe pentru a provoca afecțiuni. Oxigenul activ este o cauză a diferitelor boli, inclusiv boli ale creierului, precum boala Alzheimer și boala Parkinson, cancere, cataractă, întărirea arterelor, diabetul zaharat, alergie, hepatită, nefrită ș.a., ba chiar implicate în fenomenele îmbătrânirii.

Oxigenul activ pătruns în corpul uman dăunează celulelor sau genelor din jur pentru a provoca îmbătrânirea sau bolile. Dar dacă hidrogenul activ este injectat prin apă redusă alcalină, oxigenul activ și hidrogenul activ sunt integrate pentru a se transforma în apă inofensivă și a fi eliminate în afara corpului uman.

Apele de primăvară, cunoscute pe scară largă, și anume apa din Lourdes, Franța, apa din Tlacote, Mexic și apa din Nordenauer, Germania, conțin hidrogen activ abundent.

Apa redusă alcalină după cum s-a menționat mai sus,

▶ Îndepărtează oxigenul activ din corp care nu este necesar,
▶ Îmbunătățește imunitatea,
▶ Conține hidrogen activ abundent,
▶ Scutește mahmureala,
▶ Absorbit rapid în corp, deoarece grupurile de apă sunt mai mici,
▶ Ajută la îmbunătățirea aromei de cafea și ceai,
▶ Ajută la creșterea gustului bucătăriilor gormet,
▶ Și, îmbunătățește constituția fizică

[Sistem de apă alcalină în stadiul 7]

Prima ~ a 2-a etapă: Filtru de carbon cu sediment multifuncțional (membrană de sediment + GAC)
Acest filtru special este format din puterea de carbon virgin și adsorbanți speciali cu membrană de sediment. Astfel, aceste membrane de carbon sunt capabile să îndepărteze / să reducă plumbul, compușii organici volatili, clorul, cloramina, azbestul, chisturile și turbiditatea. Această membrană este acoperită cu un strat de mijloace de filtrare din polipropilenă topită sau topită. Această suprafață exterioară și membrana adsorbtivă pot asigura filtrarea la o nominală de 1 micron.

Etapa a 3-a a 4-a: Etapa pre-carbon (bilă ceramică GAC + DOLKI®)
Filtrul Pre Carbon elimină astfel multe substanțe chimice organice volatile, inclusiv gusturi și mirosuri rele, clor rezidual, pesticide și erbicide dăunătoare, pigment și sute de alte substanțe chimice artificiale găsite în apa de la robinet, deoarece carbonul este o substanță cel mai cunoscută și cea mai utilizată la adsorbție. impurităţi. Și, bila ceramică DOLKI face molecula de apă mai mică și activată prin structura sa unică de porozitate și energia naturală.

Etapa a 5-a: membrana UF
Ultrafiltrarea (UF) este un proces de separare care utilizează membrane cu dimensiuni de pori în intervalul 0,1 până la 0,001 micron.
De obicei, membranele UF vor îndepărta substanțele cu greutate moleculară mare, materialele coloidale și moleculele polimerice organice și anorganice care permit să treacă doar apa dulce și mineralele dizolvate. Această membrană de tratare a apei este utilizată pe scară largă în industrie și în comerț, iar acum este disponibilă pentru uz casnic, cu o mulțime de beneficii în comparație cu membrana de osmoză inversă (RO), cum ar fi economisirea mineralelor după filtrare, nu este necesar un rezervor de stocare și nu se va produce apă uzată.

A 6a ~ a 7-a etapă: Filtru cu blocuri de carbon alcalin antioxidant (bloc de carbon + minge ORP alcalină)
Acest filtru este conceput special pentru a promova o apă cu pH echilibrat, cu potențial îmbunătățit de reducere a oxidării (ORP) care utilizează mineralul terestru fără gusturi nedorite asociate cu sisteme de tratare a apei echilibrate cu pH ridicat. Antioxidantii neutralizează radicalii liberi, care afectează celulele, înfundă arterele și contribuie la îmbolnăvirea cronică și la îmbătrânire. Antioxidantii se gasesc in legumele cu frunze, fructe, vin si ciocolata. Antioxidanții pot fi, de asemenea, găsiți în anumite vitamine și minerale, cum ar fi vitaminele A, C și E, zinc și seleniu. Antioxidantii sunt luptatori cu radicali liberi naturali. De asemenea, au un electron de rezervă pe care îl pot oferi pentru a face radicalii liberi inofensivi și să funcționeze protejând componentele sistemului nostru antioxidant.

Pret Produs

Pret nespecificat

Detalii tehnice

Model nr .: UAW-200T (blat)
Dimensiune: 350 (L) x 100 (D) x 445 (H) mm
Greutate: 4,0 kg
Culoare: alb-corp, față-albastru

Cere o cotatie

Site-ul este protejat cu reCAPTCHA si Google Privacy Policy si Terms of Service aplicabile.
*Campuri obligatorii