RAPHA PERI PIN PLUSPCC Corporation

Produs

RAPHA PERI PIN PLUS
  • RAPHA PERI PIN PLUS
  • RAPHA PERI PIN PLUS
RAPHA PERI PIN PLUS este o sănătate alimente functionale care conține pin distilat de ulei concentrat care este vegetale naturale componentă de ace de pin. pin distilat de ulei concentrat protejeaza celulele creierului si nervilor cranieni, purifica sangele si vasele, demontează substanțe străine în îngust sau închis navelor și de a facilita fluxul

Descriere Produs

RAPHA PERI PIN PLUS este o sănătate alimente functionale care conține pin distilat de ulei concentrat care este vegetale naturale componentă de ace de pin. pin distilat de ulei concentrat protejeaza celulele creierului si nervilor cranieni, purifica sangele si vasele, demontează substanțe străine în îngust sau închis navelor și de a facilita fluxul de sânge. Ea are, de asemenea, funcții de revigorant de energie, îmbunătățirea sistemului imunitar, creând celule si de antioxidant eclipsare conțin elemente nutritive necesare.

Pret Produs

Pret nespecificat

Detalii tehnice

RAPHA PERI PIN PLUS protejează celulele de efectele nocive oxigen în corpul nostru și ajută la formarea, promovează creșterea și dezvoltarea normală a celulelor epiteliale. Nu ajută doar ochii obișnuiți cu vederea într-un loc întunecat, dar, de asemenea, ajută la îmbunătățirea vederii. Aceasta face pielea și mucoasele, și păstrează funcțiile de piele. Îmbunătățirea circulației sanguine. Consolidarea funcțiilor de ficat, rinichi, inima. Amorțeală și accident vascular cerebral. Tratează palpitații și se taie răsuflarea. Reduce colesterolul conta. Îmbunătățirea și tratamentul de dureri de cap, greață după ce a băut. Îmbunătăți în interiorul curaj, ameliorarea constipație. Tratamentul diferitelor infecții. Răni în gură sau pe limba. Proteja parul. Îmbunătăți constituția fizică. Îmbunătăți hipertensiune arterială, hiperlipidemie, lipide neutre. Prevenirea și tratamentul bolilor cerebrale. Îmbunătățirea funcțiilor hepatice. Echilibrat nivelul de zahăr din sânge. Îmbunătăți pistrui, cosuri. Prevenirea bolii parodontale. Vindeca eczeme, atlet pe picior. Îmbunătăți relația maritală. Ace de pin distilat de ulei concentrat.D-α-tocoferol.De trei ori pe zi, o capsulă pe zi, trei capsule pe zi.450㎎ pentru 1 capsulă.30 de capsule in 1 cutie, 90 capsule de la 1 la cutie.Ține departe de lumina directă a soarelui într-un loc uscat, răcoros.

Categorie Produs

Cere o cotatie

Site-ul este protejat cu reCAPTCHA si Google Privacy Policy si Terms of Service aplicabile.
*Campuri obligatorii