PVSYS baterie litiu fier fosfat montata in rack 48V 50Ah pentru sistem solar - Produs

 Shanghai  -  China
Companie verificata
PVSYS baterie litiu fier fosfat montata in rack 48V 50Ah pentru sistem solar
  • PVSYS baterie litiu fier fosfat montata in rack 48V 50Ah pentru sistem solar
PVSYS baterie litiu fier fosfat montata in rack 48V 50Ah pentru sistem solar

Introducere:
Acest produs este compus din baterii litiu fier fosfat de înaltă calitate (în serie și paralele) plus un sistem avansat de gestionare a bateriilor BMS. Poate fi folosit ca sursă de alimentare CC independentă sau ca „unitate de bază” pentru a...

Descriere Produs

PVSYS baterie litiu fier fosfat montata in rack 48V 50Ah pentru sistem solar

Introducere:
Acest produs este compus din baterii litiu fier fosfat de înaltă calitate (în serie și paralele) plus un sistem avansat de gestionare a bateriilor BMS. Poate fi folosit ca sursă de alimentare CC independentă sau ca „unitate de bază” pentru a forma o varietate de specificații ale sistemelor de alimentare cu baterii cu litiu de stocare a energiei. Fiabilitate ridicată și viață lungă. Poate fi folosit ca o sursă de alimentare de rezervă pentru stațiile de bază de comunicații, o sursă de alimentare de rezervă pentru un centru digital, o sursă de alimentare de stocare a energiei la domiciliu, o sursă de alimentare de stocare a energiei industriale etc.

Caracteristici de performanta:
Produsul adoptă un design modular, o integrare mai mare și economisește spațiu de instalare; adoptă material catod de fosfat de fier litiu de înaltă performanță, consistență bună a miezului bateriei și durată de viață proiectată de peste 10 ani; mașină cu o singură cheie, funcționare frontală, cablare frontală, instalare convenabilă Întreținere și operare convenabilă; funcții diverse, protecție cu alarmă la supra-temperatură, protecție la supraîncărcare și supradescărcare, protecție la scurtcircuit; compatibilitate puternică, poate fi conectată fără probleme cu UPS, generarea de energie fotovoltaică și alte echipamente principale; diverse forme de interfețe de comunicație, CAN/RS485 etc. pot fi bazate pe Personalizate în funcție de nevoile clientului pentru a facilita utilizarea flexibilă a monitorizării la distanță a sistemului. Echipamentele cu baterii cu litiu de mare energie și putere redusă realizează o aprovizionare mai mare cu energie, un consum mai mic de energie și reduce poluarea mediului; adoptă strategii de protecție a bateriei pe mai multe niveluri și măsuri de izolare a defecțiunilor pentru a asigura funcționarea în siguranță a sistemului.

1. Dimensiune mică și greutate redusă
2. Fara intretinere
3. Protecția mediului și materiale fără poluare, fără metale grele, protecția verde și a mediului
4. Ciclul de viață standard depășește de 5000 de ori
5. Estimați cu precizie starea de încărcare a acumulatorului, adică puterea rămasă a bateriei, pentru a vă asigura că puterea acumulatorului este menținută într-un interval rezonabil.
6. Sistem de management BMS încorporat cu funcții complete de protecție și monitorizare și control

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să verificați linkul: GBP48V-50AH
Pagina principală: www.pv-system.net
E-mail: sales@pv-system.net

Pret Produs

Pret la cerere

Caracteristici Produs

  • Tip Lithium battery
  • Model GBP48V-50AH
  • Dimensiune 48V 50AH
  • Brand PVSYS
  • Certificare CE
  • Eticheta GBP48V-50AH
  • Originea China

Cere o cotatie

Site-ul este protejat cu reCAPTCHA si Google Privacy Policy si Terms of Service aplicabile.
*Campuri obligatorii