PURIFICATOR DE APĂ FURĂ / FURĂ MOOLMANG / SISTEM DE FILTRU STAND / UF OR RO / SISTEM DE FILTRU CU APĂ 4 ETAPEUBS INC Co., Ltd.

Produs

PURIFICATOR DE APĂ FURĂ / FURĂ MOOLMANG / SISTEM DE FILTRU STAND / UF OR RO / SISTEM DE FILTRU CU APĂ 4 ETAPE
  • PURIFICATOR DE APĂ FURĂ / FURĂ MOOLMANG / SISTEM DE FILTRU STAND / UF OR RO / SISTEM DE FILTRU CU APĂ 4 ETAPE
Purificator de apă caldă / rece Moolmang / suport pentru etaj 816S

Lumină LED elegantă, Cocoș de apă igienic, Rezervor de apă inoxidabil igienic, Încuietor de siguranță pentru copii (apă caldă), Apă rece, apă caldă, Apă minerală Helathy, Design Colodr

[O preocupare în creștere: Apa potabilă curată și sănătoasă]

Deși...

Descriere Produs

Purificator de apă caldă / rece Moolmang / suport pentru etaj 816S

Lumină LED elegantă, Cocoș de apă igienic, Rezervor de apă inoxidabil igienic, Încuietor de siguranță pentru copii (apă caldă), Apă rece, apă caldă, Apă minerală Helathy, Design Colodr

[O preocupare în creștere: Apa potabilă curată și sănătoasă]

Deși majoritatea rezervelor de apă sunt considerate sigure pentru a bea, multe persoane sunt nemulțumite de calitatea apei din robinet.
Produsele chimice utilizate pentru a face siguranța publicului, inclusiv clorul, oferă un gust neplăcut, iar apa nefiltrată prezintă riscul de a fi contaminată de sedimente, metale grele, cloramine, particule de diferite dimensiuni, chisturi organice, poluanți precum MTBE și volatile compusi organici.
Multe dintre aceste particule dizolvate pot provoca turbiditate - aspectul tulbure de apă care rezultă din vârtejul contaminanților în soluție.

[Probleme privind calitatea apei]
Purificatorul de apă caldă și rece Moolmang vă poate ajuta pe dvs. și familia dvs. să evitați o serie de probleme frustrante cu apa de băut, inclusiv gustul rău, aspectul neplăcut și contaminanții potențial dăunători.


[Sistem de filtrare UF cu 4 etape / RO disponibil]

FILTRU DE SEDIMENT 11 ”U SAU TIP
Membrana acestui filtru este acoperită cu un strat de medii de filtrare din polipropilenă topită prin topire. Această suprafață exterioară și membrana adsorbtivă pot asigura filtrarea la o nominală de 5 microni. Acesta maximizează efectele de purificare a apei din stadiul inițial prin eliminarea completă a diferitelor setări, microorganisme, substanțe oxidate, incluzând rugina, murdăria, nisipul și impuritățile microscopului.

FILTRUL PRE CARBON 11 ”U SAU TIP
Filtrul de carbon care utilizează carbon activat granular face ca apa să fie închisă naturală prin absorbția sau îndepărtarea unei substanțe chimice organice precum conținutul de clor și mirosul produs în cursul obținerii apei de la robinet.

FILTRU UF MEMBRANE 11 ”U SAU TIP
Ultrafiltrarea (UF) este un proces de separare care utilizează membrane cu dimensiuni de pori în intervalul 0,1 până la 0,001 micron. De obicei, membranele UF vor îndepărta substanțele cu greutate moleculară mare, materialele coloidale și moleculele polimerice organice și anorganice care permit să treacă doar apa dulce și mineralele dizolvate. Această membrană de tratare a apei este utilizată pe scară largă în industrie și în comerț, iar acum este disponibilă pentru uz casnic, cu o mulțime de beneficii în comparație cu membrana de osmoză inversă (RO), cum ar fi economisirea mineralelor după filtrare, nu este necesar un rezervor de stocare și nu se va produce apă uzată.

FILTRU POST CARBON 11 ”U SAU TIP
Filtrul post carbon din ultima fază a procesului de curățare face ca apa curată să aibă miros și gust neplăcut, împiedicând înmulțirea germenilor.

LAMPĂ UV (OPȚIONALĂ)
Sterilizarea ușoară UV este o metodă ecologică de a ucide bacterii, mucegai, ciuperci și viruși.

FILTRU ALKALIN (OPȚIONAL) TIP DE 11 ”U SAU I
Acest filtru este conceput special pentru a promova o apă cu pH echilibrat, cu potențial îmbunătățit de reducere a oxidării (ORP) care utilizează mineralul terestru fără gusturi nedorite asociate cu sisteme de tratare a apei echilibrate cu pH ridicat. Antioxidantii neutralizează radicalii liberi, care afectează celulele, înfundă arterele și contribuie la îmbolnăvirea cronică și la îmbătrânire. Antioxidantii se gasesc in legumele cu frunze, fructe, vin si ciocolata. Antioxidanții pot fi, de asemenea, găsiți în anumite vitamine și minerale, cum ar fi vitaminele A, C și E, zinc și seleniu. Antioxidantii sunt luptatori cu radicali liberi naturali. De asemenea, au un electron de rezervă pe care îl pot oferi pentru a face radicalii liberi inofensivi și să funcționeze protejând componentele sistemului nostru antioxidant.

Pret Produs

Pret nespecificat

Detalii tehnice

Produs: Purificator de apă caldă și rece
Model: DWP-816S
Tip: Stand de podea
Dimensiune: 300 (L) x 365 (D) x 1115 (H) mm
Greutate: 22 kg
Culoare: Alb, Negru, Vin, Argintiu
Putere nominală: 220 ~ 240V, 50 ~ 60 Hz
Compresor: LG / Samsung / Daweoo
Gaz de refrigerare: R134a
Consum de energie: Sistem de răcire 100W / Sistem de încălzire 450W
Dulap: rășină ABS cu impact ridicat
Structura Sheetmetal: 0,8 EGI Sheetmetal
Rezervor de apă (la rece): 3,8 L (Opțiune: 7 L)
Rezervor de apă (fierbinte): 2,0 L (Opțiune: 5 L, 7L)
Robinet (rece): Push Blue Lever
Robinet (la cald): Împingeți maneta de blocare roșie / siguranța pentru copii
Ventilă plutitoare: echipată în rezervor de apă rece
Lungimea cablului de alimentare: 1. 8 metri

[Răcire]
Controlul temperaturii: termosat
Tip de condensare: Convenție naturală

[Incalzi]
Controlul temperaturii: bimetal (automat și manual)
Tip de condensare: tip cutie și bandă
Protector de supraincalzire: Bimetal automat
Apă Temperatură Cold: 4 ~ 8 ºC ± 3
Apă fierbinte: 77 ~ 85 ° C ± 3

[Sistem de filtrare]
1: Filtru sediment 11 "
Al 2-lea: Filtru pre carbon 11 "
Al treilea: filtru UF 11 "
Al patrulea: Post filtru carbon 11 "
Al 5-lea (opțional): lampă UV, filtru alcalin

Cere informatii