Pavaje - Produs

 Chișinău  -  Moldova
Pavaje
  • Pavaje
În prezent, alternative în preţ şi calitate pentru plăci de pavaj în amenajare pur şi simplu nu există. Este imposibil să-ţi imaginezi o localitate mai mult sau mai puţin mare, în care trotuarele, pieţele, ba chiar şi drumurile să nu fie pavate cu plăci de pavaj. Şi pe an ce trece popularitatea acesteia creşte. Acest lucru se datorează proprietăţil...

Descriere Produs

În prezent, alternative în preţ şi calitate pentru plăci de pavaj în amenajare pur şi simplu nu există. Este imposibil să-ţi imaginezi o localitate mai mult sau mai puţin mare, în care trotuarele, pieţele, ba chiar şi drumurile să nu fie pavate cu plăci de pavaj. Şi pe an ce trece popularitatea acesteia creşte. Acest lucru se datorează proprietăţilor sale: durabilitate, caracter ecologic, durabilitate, estetică, precum şi posibilitatea de demontare.

Pret Produs

Pret nespecificat

Detalii tehnice

Plăcile noastre de pavaj se vor potrivi pentru pavarea zonelor pietonale, cărăruşelor caselor de la ţară, trotuarelor, facilităţilor de producţie, depozitelor, sectoarelor private, teraselor, benzinăriilor, parcărilor auto, pieţelor din oraşe, locurilor de joacă, etc, iar colorarea va contribui la delimitarea spaţiului în zona pavată.

11   produse 

Cere informatii