Moolmang Pure Plus Cap de duș / Îndepărtarea ruginii / Îndepărtarea calcarului / Economisire a apei / Un Ion / Pulveriza - Produs

 Incheon  -  Coreea de Sud
Companie verificata
Moolmang Pure Plus Cap de duș / Îndepărtarea ruginii / Îndepărtarea calcarului / Economisire a apei / Un Ion / Pulveriza
  • Moolmang Pure Plus Cap de duș / Îndepărtarea ruginii / Îndepărtarea calcarului / Economisire a apei / Un Ion / Pulveriza
  • Moolmang Pure Plus Cap de duș / Îndepărtarea ruginii / Îndepărtarea calcarului / Economisire a apei / Un Ion / Pulveriza
  • Moolmang Pure Plus Cap de duș / Îndepărtarea ruginii / Îndepărtarea calcarului / Economisire a apei / Un Ion / Pulveriza
Cap de dus Moolmang Pure Plus

Apa de duș

Rust & Sediments & Limescale
Rugina (Apă Roșie) poate fi cauzată de conducta uzată și poate conține fier și sedimente.
Expunerea la rugină, sedimentele și calcarul au fost legate de iritarea pielii, reacția crescută la alergii și problemele oculare etc.

Țevi...

Descriere Produs

Cap de dus Moolmang Pure Plus

Apa de duș

Rust & Sediments & Limescale
Rugina (Apă Roșie) poate fi cauzată de conducta uzată și poate conține fier și sedimente.
Expunerea la rugină, sedimentele și calcarul au fost legate de iritarea pielii, reacția crescută la alergii și problemele oculare etc.

Țevi de îmbătrânire
A lua un duș răcoritor spală oboseala zilnică. Uneori, însă, corpul tău are nevoie de mai mult! În timp ce apa de duș poate părea curată, aceasta poate conține contaminanți potențial nocivi prelevate în călătoria sa prin țevi de îmbătrânire. Capul de duș pur Moolmang vă permite să faceți un duș răcoritor pentru mintea și corpul dvs., fără contaminanți potențial dăunători, cum ar fi rugina, sedimentele și calcarul.

Chiar și alimentarea cu apă de la robinet curat de la instalația de apă, dar, apa de la robinet trece prin conducta veche care se apropie de sfârșitul vieții sale utile și ajunge la fiecare casă.

Calitatea apei de la robinet poate fi afectată de conductele de apă îmbătrânite și poate conține contaminanți potențial nocivi preluate în călătoria sa prin conducte de îmbătrânire. De asemenea, acești contaminanți potențial nocivi cauzează probleme ale pielii, cum ar fi mâncărimea, pielea uscată etc., după ce fac un duș în fiecare zi.

Toată lumea are dreptul să facă un duș cu apă curată, în loc să aștepte până la înlocuirea conductelor de îmbătrânire a conductelor și trebuie să se protejeze pe ei înșiși și familia lor de aceste probleme de apă.

Moolmang Pure Shower Head elimină contaminanții precum rugina, nisipul, praful și poluanții fini prin filtrul PP aplicat (5micron) și împiedică creșterea germenilor prin cartușul cu bilă ceramică antibacteriană.

Caracteristică și beneficii

Îndepărtează contaminanții
Cartușul de filtru Pure Plus de 5 microni elimină rugina, nisipul, poluanții fini ai prafului, materiile plutitoare și calcarul.

Economisirea apei până la 20 ~ 30%
O placă specială de duș asigură economisirea apei până la 20 ~ 30% în comparație cu capul de duș general, datorită debitului de 7,0 litri pe minut, dar, capul de duș geberal prezintă peste 9 ~ 10 litri pe minut.

Duș moale și mătăsos
Placa de duș specializată cu o gaură minusculă de 0,3 mm oferă spray de duș moale și mătăsos. Te poți bucura de un duș moale pentru pielea ta.Duș cu înaltă presiune
Placa de duș specializată care crește 200% din presiunea apei pentru a vă bucura de duș revigorant și de a experimenta efectul de masaj spa.

Utilizarea filtrului de sediment certificat NSF și RoHS
Capul de duș Moomang Pure Plus utilizând bloc filtru de sediment certificat NSF și RoHS pentru performanțe superioare de filtrare.

Un duș proaspăt de Ion
Placa de duș specializată face ca capul de duș să elibereze proaspete An-Ion peste 400.000 de ea. Deci, vă puteți bucura de duș de cădere cu apă proaspătă.

Acoperire largă
Placa de pulverizare de apă de dimensiuni mari acoperă o gamă largă pentru a face dușul mai convenabil și mai ușor. De asemenea, puteți simți că vă aflați sub cascadă.

0,3 mm Micro-găuri
Placa de apă specializată are micro-găuri de 0,3 mm, astfel încât să puteți experimenta un duș mai răcoritor și să simțiți că sunteți sub ploaia care se revarsă.

Pachet de lux Desgin

Pachet cu cutie modernă, elegantă și rezistentă.

Certificat și raport de testare

ISO9001, RoHS (bloc filtru sediment), SGS (bloc filtru sediment), NSF (bloc filtru sediment) etc.

Progresele noastre avansate

OEM, QC, cercetare și dezvoltare (divizie înregistrată), ISO9001, service bun, peste 12 ani de cunoștințe, brevete

Cuvânt cheie
Cabină de duș, moolmang, ubsinc, rugină, calcar, economisire a apei, silvicultură, înaltă presiune, sănătos, filtru de apă, filtru de duș, arome, handheld, coreastyle, pureplus

Pret Produs

Pret nespecificat

Detalii tehnice

Specificație

Tip: Cap de dus cu mana
Material: ABS, PC, silicon, etc
Locul de origine: Coreea de Sud
Nume de marcă: Moolmang
Număr model: UMPUP 100
Greutate netă: 240 g
Durata de viață a filtrării: 2 ~ 3 luni pe 1 cartuș filtrant pentru cei 4 membri ai familiei în medie
Temperatură: 33,8 ~ 140 ºF
Presiune: 12,8 ~ 45,5 PSI
Fluxul ratei: 1,84 GPM
Intrare: G1 / 2x14 (Int'l Standard)
Culoare: corp transparent
Utilizare: Doar pentru duș
Nume: Cap de dus Moolmang Pure Plus
Caracteristică: ecologic
Compoziție: Cap de duș 1 buc + Manual de utilizare / cutie
Pachet: Cutie de culoare desenată
Dimensiune: 97 * 97 * 267 mm

Cere o cotatie

Site-ul este protejat cu reCAPTCHA si Google Privacy Policy si Terms of Service aplicabile.
*Campuri obligatorii