Moolmang Cap de duș pur / Îndepărtarea ruginii / Îndepărtarea calcarului / Economisire a apei / Un Ion / Pulverizare măt - Produs

 Incheon  -  Coreea de Sud
Companie verificata
Moolmang Cap de duș pur / Îndepărtarea ruginii / Îndepărtarea calcarului / Economisire a apei / Un Ion / Pulverizare măt
  • Moolmang Cap de duș pur / Îndepărtarea ruginii / Îndepărtarea calcarului / Economisire a apei / Un Ion / Pulverizare măt
  • Moolmang Cap de duș pur / Îndepărtarea ruginii / Îndepărtarea calcarului / Economisire a apei / Un Ion / Pulverizare măt
  • Moolmang Cap de duș pur / Îndepărtarea ruginii / Îndepărtarea calcarului / Economisire a apei / Un Ion / Pulverizare măt
Cap de duș Moolmang Vitafresh

Efectele haioase ale clorului în duș

Instalațiile de tratare a apei adaugă clor în apă pentru a ucide bacteriile care se găsesc în mod natural în surse de apă dulce, dar asta nu înseamnă că ar trebui să te duci în ea. Expunerea la clor și produsele secundare ale acesteia au fost legate de: părul u...

Descriere Produs

Cap de duș Moolmang Vitafresh

Efectele haioase ale clorului în duș

Instalațiile de tratare a apei adaugă clor în apă pentru a ucide bacteriile care se găsesc în mod natural în surse de apă dulce, dar asta nu înseamnă că ar trebui să te duci în ea. Expunerea la clor și produsele secundare ale acesteia au fost legate de: părul uscat, pielea uscată, iritația pielii, defectele de naștere, riscul crescut de astm și cancer.

Clorul este universal utilizat pentru dezinfectarea chimică a sistemelor de apă publice din cauza efectului său toxic asupra germenilor dăunători, bacteriilor și organismelor provocatoare de boli. După cum s-a definit mai sus, clorul este un gaz toxic. Cu o expunere mai mare la clorul toxic conținut în aprovizionarea cu apă, pericolele potențiale pentru sănătate cu care ne confruntăm devin mai reale.

În timpul procesului de scăldat și de duș, unele rapoarte susțin că la fel de mult clor intră în corp prin inhalarea vaporilor de duș cu clorină aburită sau prin porii deschisi ai pielii, ca cea care intră în corp prin consumul de apă clorată pe parcursul întregii zile.

Această expunere crescută la efectul advers al clorului de către rezidenții gospodariilor poate fi de 6 până la 100 de ori mai mult decât se recomandă medical.

Clorul atacă de asemenea pielea și uleiurile de piele, creând un efect de uscare dermică. Apa de duș poate provoca sau agrava iritațiile și erupțiile cutanate, precum și uscarea. Dușul și scăldatul în apă clorurată vor duce, de asemenea, la ruperea puțurilor de păr. Deoarece clorul este absorbit în corp prin piele, în plus, probleme fizice pot asigura. Inhalarea aburului toxic poate agrava sinusurile și plămânii.

De asemenea, în timp ce apa de duș poate părea curată, aceasta poate conține contaminanți potențial nocivi ridicați în călătoria sa prin conductele îmbătrânite, iar acești contaminanți pot provoca iritații ale pielii, mâncărime, pielea uscată și deteriorarea părului.

Caracteristică și beneficii

Vitamina C dus cu infuzie
Apa de duș cu infuzie cu Vitamina C cu o Vitamina C echivalentă cu 600 de portocale, păstrează-ți pielea strălucitoare și părul superb.


Îndepărtează clorul rezidual
Îndepărtează 99,9% clor rezidual din apa de duș pentru a vă păstra pielea sănătoasă și părul din expunerea pielii la clorul aspru.

Elimină poluanții
Cartușul de filtrare din bumbac în cap elimină poluaturile fine pentru a vă putea bucura de un duș mai curat.

Duș cu înaltă presiune
Placa de duș specializată care crește 200% din presiunea apei pentru a vă bucura de duș revigorant și de a experimenta efectul de masaj spa.

Pret Produs

Pret nespecificat

Detalii tehnice

Economisire de apă până la
O placă specială de duș asigură economisirea apei până la 40% în comparație cu capul de duș general, datorită debitului de 6,0 litri pe minut, dar, capul de duș geberal prezintă peste 9 ~ 10 litri pe minut.

Duș moale și mătăsos
Placa de duș specializată cu o gaură minusculă de 0,23 mm oferă spray de duș moale și mătăsos. Te poți bucura de un duș moale pentru pielea ta.


Un duș proaspăt de Ion
Placa de duș specializată face ca capul de duș să elibereze proaspete An-Ion peste 400.000 de ea. Deci, vă puteți bucura de duș de cădere cu apă proaspătă.


Cluster de apă mai mic
Bola ceramică DOLKI specializată face ca grupul de taleri să fie mai mic prin structura sa naturală de porozitate și apa devine mai moale decât în ​​mod normal.

Pachet de lux Desgin

Pachet cu cutie modernă, elegantă și rezistentă.

Certificat și raport de testare

ISO9001, Brevet (10-1594130, 101511264), Test de eliminare a clorului (TAH-010221), RoHS (KR-160309-173-01), Analiza cantitativă a Vitaminei C etc.

Progresele noastre avansate

OEM, QC, cercetare și dezvoltare (divizie înregistrată), ISO9001, service bun, peste 12 ani de cunoștințe, brevete

Cuvânt cheie
Cabină de duș, vitamina C, aromă, vitamină, clor, vitaminfilter, moolmang, ubsinc, mătasier, înaltă presiune, economisire a apei, handheld, filtru de apă, baie, duș

Clip video pentru referință pe YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=TFk7-YOijEA
https://www.youtube.com/watch?v=92ltxW7pqR4.


Specificație

Tip: Cap de dus cu mana
Material: ABS, PC, silicon, etc
Locul de origine: Coreea de Sud
Nume de marcă: Moolmang
Număr model: UMVF-CSHP01
Greutate netă: 200 g
Durata de viață a filtrării: 30 ~ 45 de zile pe 1 cartuș de filtru pentru cei 4 membri ai familiei în medie
Temperatură: 53,6 ~ 140 ºF
Presiune: 28,4 ~ 113,6 PSI
Fluxul ratei: 1,58 GPM
Intrare: G1 / 2x14 (Int'l Standard)
Culoare: corp transparent
Utilizare: Doar pentru duș
Nume: Cap de duș Moolmang Vitafresh
Caracteristică: ecologic
Compozitie: Cap de dus 1 buc + Manual de utilizare / Cutie
Pachet: Cutie de culoare desenată
Dimensiune: 74 * 67 * 257 mm

Cere o cotatie

Site-ul este protejat cu reCAPTCHA si Google Privacy Policy si Terms of Service aplicabile.
*Campuri obligatorii