Folie Isover Vario KM duplex (60mp)  - Produs

 IASI  -  România
Folie Isover Vario KM duplex (60mp)
  • Folie Isover Vario KM duplex (60mp)
Membrana Isover Vario KM Duplex este singura barieră împotriva vaporilor, disponibilă pe piaţa din România care are proprietăţi variabile în funcţie de condiţiile climatice. Iarna, sistemul Vario blochează difuzia umidităţii de la interior spre exterior, prin structura clădirii, iar vara, membrana permite umidităţii acumulate sau rezultate în urma...

Descriere Produs

Membrana Isover Vario KM Duplex este singura barieră împotriva vaporilor, disponibilă pe piaţa din România care are proprietăţi variabile în funcţie de condiţiile climatice. Iarna, sistemul Vario blochează difuzia umidităţii de la interior spre exterior, prin structura clădirii, iar vara, membrana permite umidităţii acumulate sau rezultate în urma uscării elementelor de lemn să difuzeze către interior, de unde poate fi evacuată prin aerisire.

Iarna Datorită umidităţii relative scăzute din timpul iernii, structura microscopică a membranei Vario KM Duplex se modifică, iar rezistenţa sa la difuzia vaporilor se măreşte. Astfel, membrana devine etanşă la trecerea vaporilor, împiedicând fenomenul de condensare.
Vara În timpul verii, datorită creşterii umidităţii relative, membrana Vario KM Duplex îşi reduce rezistenţa la difuzie. Ea devine permeabilă şi permite trecerea către încăpere a vaporilor de apă rezultaţi din uscarea elementelor din lemn ale structurii. Astfel, se evită degradarea structurii şi a materialului termoizolant ca urmare a acumulării de umiditate.
Membrana Isover Vario KM Duplex asigură şi o creştere a etanşeităţii acoperişului faţă de trecerea aerului. Astfel, produsul contribuie la reducerea cantităţii de energie consumată pentru încălzirea clădirii.

Pret per MP

Pret Produs

Pret nespecificat

Cere informatii