Filtru de duș dublu Moolmang Deluxe, certificat NSF, îndepărtează clorul, fierul, mercurul, reduce plumbul, show cupper  - Produs

 Incheon  -  Coreea de Sud
Companie verificata
Filtru de duș dublu Moolmang Deluxe, certificat NSF, îndepărtează clorul, fierul, mercurul, reduce plumbul, show cupper
  • Filtru de duș dublu Moolmang Deluxe, certificat NSF, îndepărtează clorul, fierul, mercurul, reduce plumbul, show cupper
  • Filtru de duș dublu Moolmang Deluxe, certificat NSF, îndepărtează clorul, fierul, mercurul, reduce plumbul, show cupper
  • Filtru de duș dublu Moolmang Deluxe, certificat NSF, îndepărtează clorul, fierul, mercurul, reduce plumbul, show cupper
Filtru de duș Moolmang Vitafresh Advanced

Efectele haioase ale clorului în duș

Instalațiile de tratare a apei adaugă clor în apă pentru a ucide bacteriile care se găsesc în mod natural în surse de apă dulce, dar asta nu înseamnă că ar trebui să te duci în ea. Expunerea la clor și produsele secundare ale acesteia au fost legate...

Descriere Produs

Filtru de duș Moolmang Vitafresh Advanced

Efectele haioase ale clorului în duș

Instalațiile de tratare a apei adaugă clor în apă pentru a ucide bacteriile care se găsesc în mod natural în surse de apă dulce, dar asta nu înseamnă că ar trebui să te duci în ea. Expunerea la clor și produsele secundare ale acesteia au fost legate de: părul uscat, pielea uscată, iritația pielii, defectele de naștere, riscul crescut de astm și cancer.

Clorul este universal utilizat pentru dezinfectarea chimică a sistemelor de apă publice din cauza efectului său toxic asupra germenilor dăunători, bacteriilor și organismelor provocatoare de boli. După cum s-a definit mai sus, clorul este un gaz toxic. Cu o expunere mai mare la clorul toxic conținut în aprovizionarea cu apă, pericolele potențiale pentru sănătate cu care ne confruntăm devin mai reale.

În timpul procesului de scăldat și de duș, unele rapoarte susțin că la fel de mult clor intră în corp prin inhalarea vaporilor de duș cu clorină aburită sau prin porii deschisi ai pielii, ca cea care intră în corp prin consumul de apă clorată pe parcursul întregii zile.

Această expunere crescută la efectul advers al clorului de către rezidenții gospodariilor poate fi de 6 până la 100 de ori mai mult decât se recomandă medical.

Clorul atacă de asemenea pielea și uleiurile de piele, creând un efect de uscare dermică. Apa de duș poate provoca sau agrava iritațiile și erupțiile cutanate, precum și uscarea. Dușul și scăldatul în apă clorurată vor duce, de asemenea, la ruperea puțurilor de păr. Deoarece clorul este absorbit în corp prin piele, în plus, probleme fizice pot asigura. Inhalarea aburului toxic poate agrava sinusurile și plămânii.

De asemenea, în timp ce apa de duș poate părea curată, aceasta poate conține contaminanți potențial nocivi ridicați în călătoria sa prin conductele îmbătrânite, iar acești contaminanți pot provoca iritații ale pielii, mâncărime, pielea uscată și deteriorarea părului.

Performanță dovedită

Dechlorinarea de Vitamina C are o istorie lungă. Este o ființă folosită în tratarea apei. Acesta a neutralizat complet atât clorul cât și cloraminele și, de asemenea, cel mai sigur și cel mai puțin toxic agent de declorurare. Mai mult, conform rezultatelor testelor de la Institutul de Testare și Cercetare din Coreea și Institutul Coreean de Știință, acesta arată peste 99% din eliminarea clorului și a eliberat Vitamina C 1,5 mg / ml în apă.


Simte-te proaspăt

A lua un duș răcoritor spală oboseala zilnică. Uneori, însă, corpul tău are nevoie de mai mult!

Părul uscat, mâncărime cauzată de pielea uscată după un duș din cauza clorului rezidual din apa de la robinet! Este ca și cum ai face un duș cu apă din piscină!

Filtrul de duș Moolmang Vitafresh reduce expunerea pielii tale la clor aspru care provoacă iritații ale pielii și uscare excesivă. Păstrează-ți pielea și părul superbe!

De asemenea, folosește pentru 100% grad de produse farmaceutice Vitamina C ca agent de dechlorinare și design simplu pentru a vedea filtrul funcționând datorită carcasei sale transparente, ceea ce face ușor de știut când să schimbați cartușul de filtru!

Bucurați-vă de duș infuzat cu vitamina C! 

Pret Produs

Pret nespecificat

Detalii tehnicePractic și versatilitate

Ușor de instalat pe capul de duș și funcționează bine cu majoritatea capului de duș de 2,0 ~ 2,5 GPM, astfel încât să vă păstrați propriul cap de duș.

Instalare usoara

Atașați ușor conducta de duș (G1 / 2x14, standard internațional)

Pachet de lux Desgin

Pachet cu cutie moderna, eleganta si rezistenta

Certificat și raport de testare

ISO9001, brevetul Desgin (30-0796528), Brevetul aparatului (10-1594130), Testul de eliminare a clorului (TAH-010221), RoHS (KR-160309-173-01), Analiza cantitativă a vitaminei C etc.

Progresele noastre avansate

OEM, QC, cercetare și dezvoltare (divizie înregistrată), ISO9001, service bun, peste 12 ani de cunoștințe, brevete

Cuvânt cheie
Filtru de duș, apă de la robinet, tratare cu apă, filtru de apă, cap de duș, clor, vitamina C, vitaminfilter, vitamine de apă, moolmang, aromă, ubsinccotld, universal, baie


Clip video pentru referință pe YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=uN2PpFRpQ2w
https://www.youtube.com/watch?v=92ltxW7pqR4
https://www.youtube.com/watch?v=Ziulo8ylgMA
https://www.youtube.com/watch?v=rf4QErXUfAM

Cere o cotatie

Site-ul este protejat cu reCAPTCHA si Google Privacy Policy si Terms of Service aplicabile.
*Campuri obligatorii