CURĂŢIREA COVOARELOR ŞI MOCHETELORFurmetex SRL

Serviciu

CURĂŢIREA COVOARELOR ŞI MOCHETELOR
  • CURĂŢIREA COVOARELOR ŞI MOCHETELOR
  • CURĂŢIREA COVOARELOR ŞI MOCHETELOR
CURĂŢIREA CHIMICA USCATĂ A COVOARELOR ŞI MOCHETELOR

Curăţirea covoarelor şi mochetelor se efectuează la un combinat specializat. Curăţirea standard include livrarea covoarelor, prelucrarea acestora cu aspiratoare industriale cu arbori cu perii, curăţirea chimică, îndepărtarea petelor şi trei prelucrări speciale: antistatic...

Descriere Serviciu

CURĂŢIREA CHIMICA USCATĂ A COVOARELOR ŞI MOCHETELOR

Curăţirea covoarelor şi mochetelor se efectuează la un combinat specializat. Curăţirea standard include livrarea covoarelor, prelucrarea acestora cu aspiratoare industriale cu arbori cu perii, curăţirea chimică, îndepărtarea petelor şi trei prelucrări speciale: antistatică, împotriva căpuşelor de praf şi dezinfectarea. 

Curăţirea se efectuează cu ajutorul utilajului şi conform tehnologiei companiei RotoVac (SUA). Utilajul RotoVac reprezintă ultimul cuvînt în tehnologia de curăţire a covoarelor. Utilajul unic face posibilă salvarea chiar şi a covoarelor „deznădăjduite”. Datorită maşinilor speciale, din covoare sînt îndepărtate cu desăvîrşire praful, nisipul, diferiţi alergeni (procedura nu intră în costul curăţirii standard şi este comandată aparte). Mai dispunem la fel de o tehnologie de îndepărtare din covoare a mirosurilor de urină, vomă, mase fecale (procedura…)

Moţurile covoarelor sînt curăţite după o tehnologie specială care nu prevede aplicarea înălbitorilor ce distrug materialul din care sînt confecţionate acestea. 

Garantăm calitatea serviciilor noastre şi o tratare individuală a fiecărui client. Pentru a obţine informaţiile necesare sau pentru perfectarea comenzii, sunaţi la numerele de telefon: +373 (22) 73-89-92;  +373 (22) 288-611. 

Pret Serviciu

Pret nespecificat

Cere o cotatie

Site-ul este protejat cu reCAPTCHA si Google Privacy Policy si Terms of Service aplicabile.
*Campuri obligatorii

13   produse