Cap de dus Moolmang Vitafresh, Vitamina dus, indeparteaza clorul l indeparteaza capul de dus poluant fin - Produs

 Incheon  -  Coreea de Sud
Companie verificata
Cap de dus Moolmang Vitafresh, Vitamina dus, indeparteaza clorul l indeparteaza capul de dus poluant fin
  • Cap de dus Moolmang Vitafresh, Vitamina dus, indeparteaza clorul l indeparteaza capul de dus poluant fin
  • Cap de dus Moolmang Vitafresh, Vitamina dus, indeparteaza clorul l indeparteaza capul de dus poluant fin
  • Cap de dus Moolmang Vitafresh, Vitamina dus, indeparteaza clorul l indeparteaza capul de dus poluant fin
Filtru de duș Moolmang Vitamax Deluxe

Apa de duș

Clor

Instalațiile de tratare a apei adaugă clor în apă pentru a ucide bacteriile care se găsesc în mod natural în surse de apă dulce, dar asta nu înseamnă că ar trebui să te duci în ea. Expunerea la clor și producțiile sale secundare au fost legate de părul uscat, iri...

Descriere Produs

Filtru de duș Moolmang Vitamax Deluxe

Apa de duș

Clor

Instalațiile de tratare a apei adaugă clor în apă pentru a ucide bacteriile care se găsesc în mod natural în surse de apă dulce, dar asta nu înseamnă că ar trebui să te duci în ea. Expunerea la clor și producțiile sale secundare au fost legate de părul uscat, iritarea pielii, defecte de naștere, astm crescut și cancer etc.

Metale grele

Metalele grele intră în sistemul nostru de apă în două moduri; în primul rând prin scurgeri industriale, municipale și urbane și, în al doilea rând, prin scurgerea în aprovizionarea cu apă subterană. Expunerea la metale grele a fost legată de dificultăți de învățare, depreciere a memoriei, deteriorarea sistemului nervos și probleme de comportament, cum ar fi agresivitatea și hiperactivitatea.

Rust & Sediments

Rugina (Apă Roșie) poate fi cauzată de conducta uzată și poate conține fier și sedimente. Expunerea la rugină și sedimente a fost legată de iritația pielii, reacția creată de alergii și problemele oculare etc.

Bacterii

Bacteriile gnarly precum E.coli se pot îndrepta în apa din deșeurile umane și animale care intră în rezervoare din conductele sparte și sistemele de canalizare. Efectele depind de ce fel de bacterii este prezent în apa ta. Infecțiile bacteriene pot cauza probleme ale ochilor la probleme ale pielii înotătorilor la ureche la probleme pulmonare și digestive.


Purificare superioară a apei

În timp ce apa de duș poate părea curată. Poate conține contaminanți potențial nocivi prelevate în călătoria sa prin țevi de îmbătrânire. În plus, se adaugă clor la alimentarea cu apă publică pentru a ucide bacteriile și alți agenți patogeni. Clorul și acești alți contaminanți au fost legați de părul uscat, pielea uscată, iritarea pielii, astmul și multe altele.

Ei bine, puteți începe să respirați puțin mai ușor, luându-vă sănătatea și frumusețea în propriile mâini. Acest sistem de filtrare a dușului reduce nivelurile nocive de clor, metale grele, rugină, nisip, bacterii și alte sedimente. Tehnologia de filtrare Moolmang este angajamentul nostru de a furniza apă mai bună pentru dușul dvs. Considerăm că toată lumea ar trebui să aibă acces la apa de duș curată și pură și sistemul nostru de filtre de duș testat pentru a reduce mai mulți contaminanți decât orice altă marcă.

Performanță dovedită

Filtrarea și performanța de reducere a filtrului de duș dublat Moolmang Vitamax Deluxe dovedit de NSF International și Korean Environment and Water Works Institute. Și este primul sistem coreean de filtrare a dușului care a fost testat și certificat împotriva NSF / ANSI 177 pentru reducerea clorului disponibil gratuit și NSF / ANSI 372 pentru verificarea conținutului scăzut de plumb de la NSF International (SUA). De asemenea, este testat pentru reducerea vitezei de clor rezidual (99%), fier (100%), mercur (100%), plumb (63%), cupru (33%) și pentru a preveni creșterea germenilor prin coreeană Institut.

Caracteristici și avantaje

Purifică apa de duș
Reduce clorul, metalele grele, rugina, nisipul, bacteriile și alte sedimente din apa de duș.

Poate îmbunătăți părul și pielea
Protectorul de la robinet nefiltrat poate conține clor și substanțe chimice care sunt dure pe păr și piele. Aceste substanțe sunt asociate cu uscarea excesivă, care dăunează pielii și face ca hairto să își piardă strălucirea. Filtrul de duș dublu Moolmang Vitamax Deluxe reduce clorul pentru părul mai moale, pielea mai netedă și un duș mai curat.

Poate îmbunătăți sănătatea respiratorie
Reduce clorul care este eliberat în mod normal în aer sub formă de abur în timpul dușului, ceea ce duce la îmbunătățirea sănătății respiratorii.

Spa ca experiență cu fiecare duș
Duș cu filtru de duș dublu Moolmang Vitamax Deluxe este ca și cum ai face duș în apă de izvor. Vei aștepta cu nerăbdare să faci fiecare duș.

Performanță certificată și de încredere
Într-un Indsutry saturat cu pretenții de performanță nevalidate și exagerate, puteți fi sigur că știți că Moolmang Vitamax Deluxe Dual Filter Filter a investit în teste și certificări de către terți de către autoritățile de conducere NSF International ale industriei de filtrare a apei, pentru a demonstra performanța noastră.

Filtrare puternică în mai multe etape
Foarte eficient tarkets clor, metale grele, rugină, nisip, bacterii și alte sedimente pentru o purificare superioară a apei.

Design superior
Este un design elegant, elegant și durabil, este construit pentru a dura și va îmbunătăți estetica oricărui brevet de duș și design înregistrat în Coreea. Proiectarea face, de asemenea, o înlocuire ușoară a filtrului.

Instalare rapidă și ușoară
Se atașează la configurația existentă a dușului în doar câteva minute, fără a fi necesară unelte speciale.

Pret Produs

Pret nespecificat

Detalii tehnice

Practic și versatilitate

Ușor de instalat pe capul de duș și funcționează bine cu majoritatea capului de duș 2.0 GPM, astfel încât să vă păstrați propriul cap de duș.

Instalare usoara

Atașați ușor conducta de duș (G1 / 2x14, Standardul Internațional) cu ajutorul conectorului inclus în cutie.

Pachet de lux Desgin

Pachet cu cutie moderna, eleganta si rezistenta

Certificat și raport de testare

ISO9001, brevetul Desgin (30-0906978), NSF / ANSI 177, NSF / ANSI 372, îndepărtarea clorului și testarea metalelor grele (IL-170470, 170677) etc.

Progresele noastre avansate

OEM, QC, cercetare și dezvoltare (divizie înregistrată), ISO9001, service bun, peste 12 ani de cunoștințe, brevete

Cuvânt cheie
NSF, filtru de duș, apă de la robinet, rugină, sedimente, filtru de apă, clor, heavymetal, fier, mercur, plumb, cupru, universal, moolmang, ubsinccotld, tratare cu apă, purificator, baie

Clip video pentru referință pe YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=h2cBrzAk1DI
https://www.youtube.com/watch?v=LD2Qf50-AfM
https://www.youtube.com/watch?v=WMLMprezAXE
 

Cere o cotatie

Site-ul este protejat cu reCAPTCHA si Google Privacy Policy si Terms of Service aplicabile.
*Campuri obligatorii