Alfa amilază pentru vin berii HTAA40L - Produs

 Beijing  -  China
Companie verificata
Alfa amilază pentru vin berii HTAA40L
  • Alfa amilază pentru vin berii HTAA40L
INTRODUCTIONHigh-temperatura de alfa-amilază este facut din cele mai bune tulpina de Bacillus licheniformis prin adânc de fermentație și tehnica de extracție. Mare Stat Amilază, cu o excelentă rezistență la căldură,este utilizat pe scară largă în industria de amidon zahăr (glucoză, maltoză, dextrine, fructoză, oligozaharide), alcool, bere, glutamat...

Descriere Produs

INTRODUCTIONHigh-temperatura de alfa-amilază este facut din cele mai bune tulpina de Bacillus licheniformis prin adânc de fermentație și tehnica de extracție. Mare Stat Amilază, cu o excelentă rezistență la căldură,este utilizat pe scară largă în industria de amidon zahăr (glucoză, maltoză, dextrine, fructoză, oligozaharide), alcool, bere, glutamat monosodic, berii, acid organic, textile, imprimare, vopsire, fabricarea hârtiei și a altor industrii de Fermentare, etc.

Pret Produs

Pret la cerere

Detalii tehnice

CAIETUL de sarcini/ FIZICE ȘI CHIMICE PROPERTIESAppearance: Lichid cu conținut scăzut subsidenceColour: Prizat colourOdour: Normal microbion fermentare odourpH: 5.5-8.0, optimă 6.0-6.5 Activitate Temperatura: 80-110 ° c, favorabile 95-105 ° c Activitatea Enzimatică: ≥40.000 de u/mLCalcium ion consistență: ioni de Calciu poate proteja enzymeDEFINITION DE UNIT1 unitate de Înaltă Temperatură de Alfa-Amilază este egal cu cantitatea de enzimă care se lichefiază 1mg de amidon solubil să dextrină la 70℃ și pH6. 0 în 1 min. DOSAGEFor industria alcoolului: Adăugați această enzimă este de aproximativ 0,3 L(20000u/ml) în materii prime per tona cu PH 6.5-7.0, pompat în gătit cu cazan sau spray de lichefiere încălzire după mixte, menține temperatura la 93-97 ° c pentru aproximativ 60-100 de minute. Instantanee temperatura poate ajunge la 100±5 ℃, apoi după zaharificare se răcească. Pentru industria berii: Măcinarea materialului și cernut; adauga amilază după amestecare și ajustarea PH-ului. Adăugați această enzimă este de aproximativ 0,3 L(20000u/ml) în materii prime pe tonă și lichefia pentru 30 de minute, cu temperatura de 95-97 ℃. Pentru amidon industria zahărului: Potrivit tehnologice cerință, amestec de amidon și apă la finit de concentrare, pentru a regla PH-ul la 6.0-6.5 și se adaugă 0.15% - 0.2% de clorură de calciu(în funcție de greutatea materialului), apoi se adaugă această enzimă este de aproximativ 0,6 L (20000u/ml) în materii prime pe tonă. Pentru Interval de lichefiere, crește rezervor la temperatura de 95-97 ° c și lichefiere pentru 30 la 60 de minute; pentru jet de lichefiere, instantanee temperatura poate ajunge la 100±5 ℃ și menține temperatura la 95-97 ° c timp de 60-120 minute. AMBALARE 25kgs/tambur; 1,125 kg/drumSTORAGEShould fi stocate într-un loc răcoros evita înaltă temperatură. RAFT LIFE6 luni la 25℃, activitatea rămâne ≥90%; 12 luni, activitatea rămâne ≥80%. Creșterea dozei după termenul de valabilitate. SAFETYEnzyme preparate aparțin proteine, care pot induce sensibilizare și provoca reacții de tip alergic la persoane sensibilizate. Contactul prelungit poate provoca iritații minore pentru pielea, ochii sau mucoasele din nas, astfel încât orice directă contiguitate cu corpul uman ar trebui să fie evitate. Dacă iritație sau reacție alergică pentru pielea sau ochii, se dezvoltă, se consulte un medic.

Cere o cotatie

Site-ul este protejat cu reCAPTCHA si Google Privacy Policy si Terms of Service aplicabile.
*Campuri obligatorii