Toate evenimentele clientilor nostri Premium

Rafineaza cautarea:
Solutii de lubrifiere a rulmentilor pentru industria alimentara si a bauturilor!
Umiditatea, contaminarea și schimbările rapide ale temperaturii în timpul curățării, reprezintă unele dintre provocările industriei alimentare și a băuturilor. Cu ajutorul tehnologiei de lubrifiere a rulmenților cu unsoare solidă, puteți rezolva aceste probleme și, în același timp, crește fiabilitatea și reduce costurile.
Arata mai mult
Solutii si sisteme de lubrifiere eficiente!
Știți că 36% din defecțiunile premature ale rulmenților se datorează lubrifierii necorespunzătoare? Noi, suntem gata să vă ajutăm să alegeți soluțiile și sistemele de lubrifiere potrivite nevoilor dumneavoastră!
Arata mai mult
Cum observam daca un produs este autentic sau nu?!
Atunci când vă decideți să cumpărați produsele din categoria premium, aveți așteptări ridicate în ceea ce privește calitatea, durabilitatea și fiabilitatea. Însă, dacă produsul nu corespunde așteptărilor dumneavoastră vă simțiți înșelați! Acest lucru se întâmplă în special în cazul produselor contrafăcute. În industrie, rulmenții contrafăcuți reprezintă o reală problemă. Verificarea autenticității nu este o sarcină ușoară. Să recunoaștem: rulmenții falși nu vor avea scris pe ei “rulment fals”. Nu vor fi zgâriați, ruginiți sau murdari. Aceștia arată și sunt comercializați ca și produse autentice, marcă premium. Chiar și ambalajul este identic. Cea mai bună recomandare este să cumpărați rulmenți SKF doar de la distribuitori autorizați!
Arata mai mult
Echipamente pentru producerea aerului comprimat!
Experienta dobandita de-a lungul timpului, ne ofera incredere in abilitatile noastre si ne ajuta sa intelegem mai bine provocarile cu care se confrunta clientii nostri.
In scopul imbunatatirii performantei de lucru si a reducerii pe cat posibil a timpilor morti, va recomandam o gama variata de produse pneumatice, precum actuatori, produse de preparare aer, senzori de presiune, fitinguri si distribuitoare.
Arata mai mult
Compresoare industriale
Utilizand produse de inalta calitate de la producatori cunoscuti la nivel mondial, suntem bucurosi sa venim in sprijinul dvs cu solutii pentru producerea aerului comprimat, indiferent de aplicatie si de industria în care activaţi, fie că este cea alimentară, tratarea apei, industria vinului sau celelalte industrii care folosesc aer comprimat.
Arata mai mult
3/5/2019 - 3/7/2019 SUNTEM LA EXPOZIȚIA DUBAI

oct. 2 2018

Participare la un eveniment

3/5/2019 - 3/7/2019 SUNTEM LA EXPOZIȚIA DUBAI

Localizare: Centrul orașului Dubai / Emiratele Arabe Unite

Pentru a-și consolida conducerea în lume cu privire la "PUNCHUL ROTARY cu o lățime mare de perforare", compania noastră va participa la expoziția binecunoscută din Dubai, între 3/5/2019 - 3/7/2019.
În expoziția din Dubai 2019, compania noastră va prezenta prezentarea la standul nr. H7-F14 aproximativ;
-ROTARY PUNCH mașină și linia de producție tava de cablu,
-Transferred Pres Line pentru producția de suporturi de perete,
-Transferred Pres Line pentru placa de suspensie a tijei filetate,
- Și multe alte inovații vor fi prezentate clienților la standul H7-F14.
Ne așteptăm pe toți clienții noștri.
Arata mai mult
Prioritizarea – o investiție pe termen lung în propriile obiective
Prioritizarea – o investiție pe termen lung în propriile obiective
Timpul nostru este limitat. Este acea resursă care nu poate fi suplimentată prin cumpărarea de unități adiționale. Singura soluție pe care o avem la dispoziție este cea a utilizării eficiente a timpului disponibil.
Un studiu recent, publicat în noiembrie 2016, realizat de Accenture și BI Norwegian Business School, pe un eșantion de 1770 de manageri din 14 țări, relevă faptul că managerii, de toate nivelurile petrec 54% din timpul lor efectuând sarcini administrative cu valoare redusă: coordonarea programului subordonaților, scrierea sau citirea de rapoarte de rutină.

Cititi continuarea articolului aici: http://pepworldwide.ro/prioritizarea-o-investitie-pe-termen-lung-in-propriile-obiective/
Arata mai mult
MIRA - MASINA FRECARE_USCARE PARDOSELI
Echipament de spălat şi uscat pardoseli revoluţionar, potrivit pentru spații mici precum toaletele, bucătăriile, sălile de clasă, birourile, saloanele din spitale, recepţiile, holurile. Funcționează pe baza unei baterii de tip Li-ion.
Poate fi dotată cu perii moi, dure, abrazive sau suporturi de pad cu pad-uri de diverse culori. Poate fi uşor transportată și adaptată oricărui spațiu.
Date tehnice:
2 perii, motor aspirare: 330W, 
capcitate rezervor apă curată: 3 litri,
capacitate rezervor pentru apa reziduală: 5 litri,
presiune pe perii (min./max.): 28/30 kg,
viteza de rotaţie a periilor (rpm) 3 programe: 145/175/220 rotație pe minut;
accumulator Li-ion: 36V/13Ah,
autonomie cu o incarcare a bateriei: 1-1,5 ore.
Greutate: 28 kg.
Dimensiune: 120 x 50 x 42 cm.
Arata mai mult
Ecolab - Everywhere it Matters

mar. 24 2019

Produs nou

Ecolab - Everywhere it Matters

Data: 

Produse NOI profesionale in gama sortimentala TORECO

Produsele profesionale Ecolab sunt utilizate în industrie și în mai multe domenii de activitate. Acestea funcționează eficient în instituțiile publice și în centrele educaționale, luptă cu infecțiile în spitale, asigură igiena întreprinderilor alimentare, curățenia spălătoriilor, ordinea în hoteluri, restaurante și cafenele etc.
Arata mai mult
Noutăți marca Kosmica la MGM SRL!

feb. 27 2019

Produs nou

Noutăți marca Kosmica la MGM SRL!

Data: 

Noutăți marca Kosmica la MGM SRL!
Deoarece pasiunea, măiestria și calitatea sunt legate de tehnologii și echipamente eficiente în bucătăriile profesioniste, compania MGM SRL vă propune un nou produs marca Kosmica: un malaxor neobișnuit, indispensabil nu numai în bucătăria producătorilor dar și pentru cei care sunt pasionați de pregătirea diferitor produse de brutărie sau patiserie în condiții casnice!
Doriți să coaceți acasă pâine, plăcinte, dulciuri și alte produse?
Acest malaxor este alegerea potrivită! Este un malaxor mic, ce cântărește doar 23 kg, cu o capacitate de circa 5kg (aluat)! El poate deveni ajutorul dvs în bucătărie! E timpul să uitați de orele lungi de frământat și munca istovitoare! Acum acest malaxor va îndeplini această muncă în locul dvs! Pentru detalii tehnice și alte informații nu uitați să ne contactați! 
Arata mai mult
MASINA FRECARE-USCARE CU OM LA BORD VLX 2180SR, PERIE 50CM
MASINA FRECARE-USCARE CU OM LA BORD VLX 2180SR, PERIE 50CM

Echipamentul de spălat şi uscat, cu om la bord, de dimensiuni mici, este extrem de manevrabil pe zone înguste şi are un randament maxim la curăţarea spaţiilor largi. Utilaj destinat spaţiilor din retail, logistică, instituţii şi companii industriale cu grad de murdărire moderată. Elementele cheie de intreţinere a echipamentului (filtrul rezervorului de soluţie, ansamblul racletei, periile de frecare, rezervorul de apă murdara) pot fi accesate facil. Inlocuirea consumabilelor nu necesita scule sau echipamente aditionale. Dotat cu programe automate presetate, AUTO și ECO. 
Date tehnice: acumulatori - 2X12V,120Ah, încărcător încorporat;  lățimea perie de spălare - 500 mm, o perie;  viteza de rotaţie a periei - 150 r/m; presiunea maximă de apăsare - 22 kg;  putere motor perie - 400 W; putere motor de aspirare - 2 nivele, 480 W; viteza maximă  - 6 km/h; productivitate teoretică 2848 mp/h; capacitate rezervor de soluţie - 78,5 Lt; capacitate rezervor de recuperare - 80 Lt; pantă maximă de funcţionare - 8%. Greutate (fără baterii) 118 kg.  Dimensiuni: 1.310 x 675 x 1.030 mm.
Arata mai mult
MASINA FRECARE-USCARE VLX 1040S, PERIE 50CM
MASINA FRECARE-USCARE VLX 1040S, PERIE 50CM

Modelul VLX 1040S este un echipament de spălat-uscat de încredere care oferă o curățare eficientă în spații inguste. Designul ușor de manevrat, comenzile intuitive și componentele robuste asigură o operare și o întreținere simplă. Ideal pentru curățarea zonelor mici şi aglomerate. Dotat cu indicator luminos pe panoul de control (când nivelul rezervorului de soluţie este scăzut), rezervor cu o capacitate de 40 L, filtru soluție accesibil şi uşor de verificat, ansamblu racleta în formă de V de înaltă durabilitate pentru aspirarea consistentă a apei.
Capacitate baterie - 24 V, lățimea de spălare - 500 mm, viteza de rotaţie a periei - 155 r/m, presiunea maximă de apăsare -  18 kg, putere motor perie - 550 W, productivitate teoretică 2.250 m⊃2;/h, capacitate rezervor de recuperare - 50 L, putere motor de aspirare - 480 W, motor de tracţiune, viteză maximă - 4,5 km/h, pantă maximă de funcţionare - 2%. Greutate (fără baterii) 73 kg. Dimensiuni 1.230 x 516 x 960 mm.
Arata mai mult
FLUX ZIMOWY - Aditiv antiînghet pentru beton, beton armat şi precomprimat , pentru mortare de var – ciment.
Continui lucrările de construcție și în perioada rece ? 
Vrei CALITATE ?
FLUX ZIMOWY - Aditiv antiînghet pentru beton, beton armat şi precomprimat , pentru mortare de var – ciment. 
Permite executarea lucrărilor pâna la temperaturi de -8°C.
Oferă plasticitate la o consistență uniformă, previne împrăștierea betonului la șocuri. 
Minimizeaza curățarea rezervoarelor pentru mixere și pompe de beton.
Nu schimbă culoarea betonului.
Pentru informații suplimentare, apelați specialiștii noștri - 078 307 145
Arata mai mult
Producția de bumbac/lycra pantaloni pentru bărbați
Production of lycra cotton washed men's trousers / pants in Istanbul Turkey.
Arata mai mult
Reduceri la pompe BERTOLINI

iul. 31 2018

Comunicat de presa

Reduceri la pompe BERTOLINI

Data: 

IS ITA Mecagro anunță reduceri de 10%  la pompele BERTOLINI pe perioada 1 august - 31 decembrie 2018
Arata mai mult
Digital tricouri imprimate pe % bumbac 97 % 3 lycra țesături
We can print your patterns on fabrics and produce shirts for your label.....
% 97 cotton % 3 lycra fabrics...
Arata mai mult
Inapoi in partea de sus a paginii