Companii - Transporturi rutiere cu grupaj - Moldova

Rafineaza cautarea:
Descopera Top Companii de incredere

Damidor SRL

Damidor SRL

Compania DAMIDOR S.R.L. cu sediul în R. Moldova or. Chișinău, activează în domeniul transporturilor internaționale de mărfuri din anul 2007. De la începutul activității, domeniul principal de activitate a companiei noastre era efectuarea transportului rutier de marfă. Cu trecerea timpului însă, grație profesionalismului colaboratorilor noștri și experienței bogate acumulate în trecut, am început să oferim soluții logistice și în domeniile de transporturi maritime precum și aeriene. Pentru moment compania dispune de parc propriu de camioane de tip prelată cu volum de încărcare până în 117 m3. Compania DAMIDOR este membru Asociației Internaționale de Transport Auto din Moldova, fapt ce ne permite să efectuăm transporturi de marfă și sub acoperirea Carnetelor TIR. E de menționat faptul că toate camioanele companiei dispun de asigurarea CMR și sistem de monitorizare GPS. Compania DAMIDOR are stabilite transporturi regulate în regim de grupaj din toate statele Uniunii Europene către Republica Moldova. Acest lucru îl putem oferi grație serviciilor de colectare a partenerilor noștri din Spania, Italia, Anglia, Franța, Ungaria, Austria, România către depozitul nostru din București (România).De asemenea, compania oferă soluții de transport auto spre țările CSI, cum ar fi Rusia, Belarus, Ucraina.

 • Transporturi rutiere cu grupaj
 • Servicii de transporturi rutiere, cu grupaj, internationale
 • Transporturi rutiere, cu grupaj, pentru minimum o tona...

Biox - Comert SRL

Societatea comercială Biox Comerț S.R.L. a fost înființată în anul 2000 având ca obiect de activitate construcția, reconstrucția și consolidarea edificiilor, caselor de locuit și a altor obiecte. În acest răstimp au fost realizate cu succes mai multe proiecte. În anul 2008, promovând tehnologiile occidentale de vârf în domeniul construcțiilor, am devenit repezentanți ai companiei ESP (Everlast Synthetic Products) Woodstock, GA, SUA, iar în anul 2010 și al companiei germane Huesker Gmbh. Prin organizarea de deplasări ale proiectanților și constructorilor din Republica Moldova la diverse șantiere, simpozioane sau congrese internaționale s-a reușit acumularea unui know-how care permite abordarea și rezolvarea problemelor apărute în construcții folosind soluții moderne, economice, rapide. Deviza noastră a fost și rămâne: "Nu comercializăm produse, oferim soluții". Plecând de la această deviză ne-am ales și firmele cu care colaborăm, producători cu renume mondial, cu experiență, cu o gamă variată de produse (uită-te mai sus). Biox Comerț SRL oferă soluții moderne optimizate, adaptate la cerințele actuale ecologice, programe de calcul pentru lucrări de pamânt armat, efectuarea calculelor de stabilitate la lucrări de consolidare, asistență tehnică la lucrări, punerea în operă a membranelor hidroizolante și geomembranelor.

 • Tesaturi acoperite si panza uleiata/musama
 • Tesaturi acoperite, de uz tehnic
 • Contractori de lucrari de proiectare si pentru infrastructura de transport...

Libra Logistic SRL

Compania « LIBRA Logistic ” SRL activeaza in domeniul transportului si logisticii incepind cu 2005. Domeniul intereselor noastre - sunt serviciile de organizare si transpor de mărfuri de diferite tipuri între țările europene si Ucraina, Republica Moldova.Grupajul este una dintre principalele activitati ale companiei noastre . Compania « LIBRA Logistic ” SRL are propria flota de camioane. Livrarea si transportul încărcăturilor o realizam atit cu utilizarea vehiculelor grele cit si a celor ușoare, camioane „express” și furgonete. Pe linga transportul international, compania noastra isi asuma responsabilitatea de a perfecta toate actele rutiere și de tranzit aferente, precum și suportul juridic al sigurantei bunurilor transportate. Una dintre realizările noastre majore consideram formarea echipei noastre - manageri-logistică si soferi - adevărați profesionisti care cunosc specificul pietei si mentalitatea tarilor în care ne desfășurăm activitatea si poseda mai multe limbi. Respectarea stricta a standardelor etice si profesionale, precum si confidentialitatea sunt o parte integranta a stilului de lucru al echipei „LIBRA Logistic” SRL. In rindul clientilor nostri se numara societati comerciale si industriale, întreprinderi mari și mici private, intreprinzatori individuali și persoane fizice care au nevoie de trasport internațional. Vom fi bucurosi daca colaborarea cu compania noastra va permite sa optimizati costurile de transport si deservire a bunurilor transportate precum si de a creste eficienta afacerii dumneavoastra.

 • Transporturi rutiere cu grupaj
 • Servicii de transporturi rutiere, cu grupaj, internationale
 • Transporturi rutiere, cu grupaj, pentru minimum o tona...

Tirforcom SRL

Compania presteaza servicii de transport si expeditie: servicii multimodale, auto si feroviare pe principiul door-to-door. Servicii multimodale: Servicii complexe la livrarea marfurilor in containere in orice directie; Trafic containerizat de marfuri, inclusiv prin porturile din Ucraina (Odesa, Ilichevsk, Reni), Romania (Constanta, Mangalia, Galati), port Moldova (Giurgiulesti); Organizarea livrarii containerelor de 20 FT. si 40 FT. din porturile Ucrainei, Romaniei, Moldovei și alte porturi pe calea feroviara si auto pana la depozit; Organizarea livrarii marfurilor in grupaj de la 100 kg.; Asigurarea incarcaturilor. Servicii auto: Expeditii rutiere a marfurilor in trafic international spre/din Moldova in Europa si tarile CSI cu mijloace de transport cu volumul de la 10 m. cub. pana la 120 m cubi; Servicii de expediere a marfurilor in trafic international direct pe relatia Europa de Vest - Est - tarile CSI; Consolidarea incarcaturilor in Germania si livrarea incarcaturilor din Europa in regim de grupaj; Transportarea incarcaturilor periculoase ADR; Urmarirea mijloacelor de transport pe intreg parcursul de transport; Asigurarea marfurilor. Servicii feroviare: Expedierea incarcaturilor in regim de import - export si tranzit pe teritoriul Moldovei; Expedierea incarcaturilor in regim de import - export si tranzit pe teritoriul Ucrainei, Romaniei, statelor CSI si pe teritoriul tertelor state; Urmarirea vagoanelor pe intreg parcursul transportarii conform comenzilor clientilor; Transportarea containerelor, tank containerelor si cisternelor pentru transportarea vinului, sucurilor si a concentratelor din suc pe teritoriul statelor CSI, Europa Centrala si Sud Est, Asia Centrala, fingaranția spre Ucraina.

 • Servicii de transport feroviar
 • Servicii de transport feroviar in containere
 • Servicii de transport feroviar in vagoane frigorifice...
Inapoi in partea de sus a paginii