Companii - Echipamente pentru irigatii - Moldova

Rafineaza cautarea:
Inapoi
Rezultatele selectiei pentru : Moldova
70 Companii
Echipamente pentru irigatii
Descopera Top Companii de incredere

Eco - Irigare SRL SC

Proiectarea și implementarea sistemelor de irigare prin aspersiune și picurare; echipamentelor agricole pentru prelucrarea solului și recoltare și pregătire a furajelor; ferme zootehnice complect automatizate, utilaj pentru prelucrarea dijecțiilor zootehnice și producerea îngrășămintelor organice și biogazului. BAUER Group este una din cele mai importante companii, asigură livrarea în rate a Tehnicii agricole din Uniunea Europeană (a companiilor BAUER, Pottiger Einboeck, Ino Becker, Berthoud) pentru următoarele categorii de echipamente agricole: Pluguri reversibile, Grape rotative, Freze, Cultivatoare, Cizele, Boroane, Semănători pentru cereale, Cositori, Greble rotative, Prese de balotat, Mașini de înfoliat, Mașini pentru recoltat porumb, Echipament pentru prelucrarea deșeurilor zootehnice și biogaz; Sisteme moderne de irigare prin aspersiune, Mașini de irigare cu Tambur de tip Rainstar, ProRain, Linear, Pivot si CenterLinear, Monostar, Quadrostar pentru suprafețe de la 3 până la 300 ha, Pompe: Diesel, Electrice, Magistrale și accesorii, Sisteme moderne de irigare prin picurare; Ferme moderne pentru porcine și bovine complet automatizate, Animale: bovine, scroafe și vieri de înaltă performanță, Stropitori pentru câmp, vii și livezi, Mașini de balotat crengi în vii și livezi, Semănători pentru legume, Semănători pentru prășitoare.

 • Echipamente pentru irigatii
 • Echipamente pentru irigarea culturilor, fixe
 • Echipamente pentru irigarea culturilor, portabile...

Enogrup SRL

Marca comercială ENOGRUP oferă soluții europene pentru toate stadiile de ciclu de producere la întreprinderile vinicole. Utilaj: linii complexe moderne pentru primirea și prelucrarea strugurilor; producerea materialului brut; soluționarea problemelor legate de prelucrarea la rece și cald; schimbători de căldură și pasteurizatori: utilaj pentru îmbuteliere, fixare a dopurilor, etichetare; marcare; pompe; utilaj pentru laborator. Materiale: mijloace înalte pentru îmbunătățirea fermentației, limpezirei și stabilizării materialului brut; dopuri de plută pentru vinuri, spumante și divinuri; adezivi pentru etichetare. Filtrare: utilaj și materiale pentru toate stadiile de filtrare: plăci filtrante, perlite, kiselguri; elemente de filtru cu membrană și de adîncime; consultații tehnologice; montare și deservire tehnică; piese de schimb. Totul pentru vinificația casnică: Concasoare pentru poamă. Teascuri pentru poamă. Concasoare și teascuri pentru mere. Aparate pentru distilarea spirtului, brendy și grappa. Butoaie din inox pentru vin de la 50 la 200 de litri. Rezervoare din inox pentru lapte și miere de la 10 la 100 de litri. Utilaj pentru filtrarea vinulu în condiții casnice. Aparate manuale pentru umplerea și astuparea vinului. Sticle pentru vin, dopuri din plută. Rezervoare pentru ulei rafinat din inox și tablă de fier. Substanțe pentru spălarea, sterilizarea și restabilirea butoaielor din stejar și a altor rezervoare. Materiale pentru preîntîmpinarea înfloririi vinului în butoaie, restabilirea vinurilor oxidate.

 • Pompe, clasificate dupa domeniul de utilizare
 • Pompe pentru temperaturi ridicate
 • Pompe antideflagrante...

Uniplast SRL

Compania Uniplast SRL produce si comercializeaza angro si cu amnuntul o gama completa de tevi din polietilena de inalta densitate PE 80 (Lyondellbasell (Germania), Sabic (Germania)) si PE 100 (Lyondellbasell (Germania), Sabic (Germania)), in gama de dimensiuni de la 20 mm la 315 mm, cu presiuni uzuale pina la 20 bari, destinate pentru: retele de distributie a apei potabile, retele de distributie a gazelor naturale, retele de distributie a fluidelor petroliere neprelucrate, sisteme de irigatie, canalizari, protectia cablurilor de fibre optice si pentru alte aplicatii speciale. Covorase din plastic pentru baie si antreu. Umerase pentru imbracaminte. Tevi din polietilena pentru distributie gaz. Tevi din polietilena pentru apa potabila. Tevi si fitinguri pentru canalizare interiora. Tevi si fitinguri pentru canalizare exterioara. Capace. Gratare pentru fintini (compozit, fonta). Fitinguri cu etansare prin compresiune pentru apa (Donsen). Fitinguri cu etansare prin compresiune pentru apa (+GF+, Georg Fischer). Fitinguri electrosudabile, cap la cap pentru gaz si apa (+GF+, Georg Fischer). Tevi si fitinguri PPR pentru apa calda, rece si incalzirea (polipropilen). Tevi si fitinguri PEX-AL pentru apa calda, rece si incalzirea, radiatoare din otel (metaloplast). Tevi PEXb pentru podeaua calda. Robinete de apa, contoare pentru apa fitinguri iletate (alama, crom, galvanizate, PP). Sisteme de scurgere (firstplast) irigare prin picurare. Banda, linie, picuratoare, aspersoare, tevi pentru irigare tevi si fitinguri pentru electromontaj. Furtun de gradina flex. (Cellfast) betoniere de santier. Roabe metalice pentru constructii si gradina, bidoane din plastic, canistre din plastic, stropitori din plastic.

 • Tevi, tuburi, conducte si furtunuri, din material plastic
 • Tubulaturi, din polipropilena (PP)
 • Tevi si conducte, din polietilena (PE)...

Mecagro IS (Institutul de Tehnica Agricola)

Elaborarea și producerea utilajului și mașinilor pentru mecanizarea agriculturii și prelucrării produselor agricole , producerea combustibililor (pellete, brichete) și aparate de măsurat și control. Elaborarea, producerea și comercializarea tehnologiilor și mijloacelor tehnice pentru sectorul agroalimentar; Mijloace tehnice pentru protecția plantelor (stropitori, dispozitive pentru introducerea erbicidelor în vii și livezi, culturi de câmp, utilaj pentru pregătirea soluțiilor); Agregate pentru plantarea livezilor și viilor (cu hidrofreze, cu burghie); Mijloace tehnice pentru îmbunătățiri funciare (mașini de irigat cu tambur și furtun); Mașini și utilaje pentru procesarea producției agricole (pentru curățirea și decortecarea cerealelor, alizat și decortecat semințe, mori pentru porumb,prelucrarea lânei); Utilaje pentru sectorul zootehnic (linii și agregate pentru pregătirea nutrețurilor combinate, inclusiv granulate, concasoare,malaxoare, extrudere, boxe pentru întreținerea scroafei cu purcei); Utilaje pentru abatoare (boxe pentru asomare, mașini de depilare, elevatoare etc.); Linii pentru producerea biocombustililor solizi (peletelor, brichetelor); Instalații de producere a biodieselului și a amestecurilor de combustibili); Modernizarea stropitorilor de modele învechite; Piese de schimb.

 • Echipamente pentru protectia culturilor
 • Dispozitive de stropit, manuale, pentru culturi
 • Dispozitive de stropit, tip ranita, pentru culturi...
Inapoi in partea de sus a paginii