Companii - Centre sportive si de odihna - Moldova

Rafineaza cautarea:
Descopera Top Companii de incredere

Bravo-Profil SRL

Compania BRAVO PROFIL este prima companie din Republica Moldova care activeaza in domeniul producerii TIGLEI METALICE, a TABLEI PROFILATE . Traditiile vechi si experienta bogata in acest domeniu permit Companiei BRAVO PROFIL realizarea unor produse de o calitate superioara si intr-o gama vasta de culori si dimensiuni. Calitatea inalta a productiei nu este altceva, decit rezultatul folosirii celor mai bune materii prime (tabla metalica este importata din Franta si Germania) si a unui echipament de productie performant, care reprezinta linii tehnologice computerizate ce permit executarea comenzii rapid si cu o precizie inalta. Toate acestea permit Companiei BRAVO PROFIL sa ofere o garantie de 40 de ani la tigla metalica, tabla profilata si accesoriile produse de ea. De asemenea Compania BRAVO PROFIL comercializeaza PELICUL? ANTICONDENSAT si SISTEME DE JGHEABURI SI BURLANE din metal (importate din Polonia) si din plastic (importate din Marea Britanie). Compania BRAVO PROFIL va ofera un complex de avantaje: marfa de o calitate cu adevarat EUROPEANA; posibilitatea procurarii productiei intr-o gama vasta de culori si dimensiuni; CONSULTAREA SI REALIZAREA GRATIS a unui proiect-prototip pentru montarea acoperisului; MASURARI GRATIS efectuate de o echipa de specialisti de calificare inalta; CEA MAI OPTIMA CROIRE a materiei prime; TRANSPORTARE GRATIS a productiei cumparate intr-un termen minim - 24 ORE; posibilitatea procurarii productiei in CREDIT pentru persoanele fizice; un sistem flexibil de REDUCERI si carti de discount; tombole, cadouri si OFERTE SPECIALE.

  • Asfalt, gudron si produse bituminoase
  • Elemente de etansare, bituminoase
  • Membrane bituminoase pentru acoperisuri...

Radisson Blu Leogrand Hotel (Leogrant SRL ICS)

Bine ați venit la Hotel & Convention Center, recunoscut prin luxul, eleganța serviciilor prestate și ospitalitatea sa. 143 camere de hotel, inclusiv camere Lux și un Prezidențial, sunt special amenajate pentru a vă oferi confortul dorit. Aici veți găsi atmosfera perfecta atît pentru lucru cît și pentru relaxare, completată prin prezența accesoriilor necesare: masa de lucru, lămpi, telefon, TV, internet Wi-Fi, și ambianța plăcută. Toate acestea vă vor crea senzația de a vă simți ca acasă. Serviciile prestate: Restaurantul Ambassador, ofera bucate delicioase ale bucătăriei internaționale și autohtone; Apty's Pub - vă oferă o atmosfera unica cu musica live (la pian) și Jazz; Business center: PC, printer, fax, copy; sistem de securitate 24-ore; room service 24-ore; Personal wake-up service; Salon de frumusețe, Fitness centru și saună, masaj; ATM/Cash Machine; Cartele acceptate: Visa, Master Card, American Express; Parcare subterana. Centrul de Convenții Leogrand cuprinde o suprafața de 1000 m2 de spațiu echipat cu sisteme tehnice de ultimă generație: sisteme audio și de iluminare, aer condiționat și computere - acces la internet, proiector LCD, sistem audio, flip chart și alte facilitați. Este o locație exclusivă pentru întîlniri corporative sau alte evenimente sociale de la gale strălucitoare pînă la recepții sofisticate și evenimente mondene. Sala de bal Black Sea este dotată cu echipament de traducere simultană de ultimă oră. Sala de conferințe Begonia Hall, concepută pentru 150 de persoane este destinată pentru prezentări de scară largă, forumuri internaționale, seminare și traininguri. Pentru evenimente mai mici punem la dispoziția Dvs. două camere de întruniri cu o capacitate de 40-50 persoane fiecare, 2 săli de conferințe pentru 5-15 persoane.

  • Hoteluri si moteluri
  • Hoteluri
  • Hoteluri-resedinta...

Comunitatea Studentilor Crestini din Moldova AO

Crearea şi implimentarea proiectelor de dezvoltare personală, spirituală şi a responsabilităţii civice şi comunitare; Acordarea asistenţei sociale în realizarea şi apărarea drepturilor şi intereselor persoanelor social - neprotejate; Căutarea şi contactarea posibililor donatori din ţară şi de peste hoatare pentu asigurarea materială a defăşurării activităţilor şi realizarea proiectelor; Realizarea activităţilor de binefacere; Organizarea cluburilor de interese, taberelor de odihnă, excursii, concursuri şi expoziţii pentru copii şi tineret, în Republica Moldova şi peste hotarele ei; Înfiinţarea, organizarea şi gestionarea centrelor sociale, în vederea oferirii suportului social şi educaţional, precum şi resurse de resurse şi consutaţă; Organizarea lecţiilor, conferinţelor, seminarelor ştiinţifice, informaţionale, educaţionale, etc., pentru diferite grupuri socio-profesionale în condiţiile stabilite de legislaţia în vigoare; Organizarea în modul stabilit de legislaţia în vigoare a programelor de educaţie creştină şi de pregătire pentru viaţă a copiilor, adolescenţilor şi tinerilor; Procurarea, editarea şi difuzarea materialelor informaţionale proprii, pliantelor informative în vederea realizării scopurilor statutare. Editarea şi multiplicarea publicaţiilor periodice pentru copii şi tineret; Acordarea, în conformitate cu cerinţele legislaţiei, a asistenţei consultative, analiză, evaluare, monitorizare în toate sectoarele şi sferele social-economice.

  • Centre sportive si de odihna
  • Centre de activitati pentru tineret
Inapoi in partea de sus a paginii