Solutii de prospectare B2B 
4 medii, o lume de solutii

EasyBusiness

Cu aplicatia online EasyBusiness poti folosi peste 60 de filtre de cautare. Asta iti permite cautari focusate si personalizate, dar si oportunitati pentru contacte relevante. EasyBusiness ofera o solutie directa care te ajuta sa construiesti liste targetate de prospecti in formatul de care ai nevoie.

Date despre companii 24/7

Geolocalizarea prospectilor

Direct Marketing

Cu oferta de Direct Marketing, vei beneficia de o gama de servicii personalizate. Aceasta iti va permite sa construiesti campanii dedicate multi-channel pentru Marketing si sa le masori precis eficienta.

Campanii personalizate

Asistenta personalizata

EasyList

Cu aplicatia online EasyList generezi liste personalizate de prospecti, folosind baza de date Kompass, astfel incat sa poti genera leaduri de vanzari sau derula campanii de Marketing.

Descarcare directa si imediata

Sursa de prospectare targetata & eficienta

Booster

Cu oferta Booster, ai o prezentare calitativa a companiei, care te evidentiaza in fata competitiei, publicatiilor sau numarului nelimitat de prezentari din mediul online, dar si acces la instrumente pentru a administra si analiza contactele si a-ti creste vizibilitatea.

Easy linking

Pozitionare prioritara in paginile noastre pentru afaceri

Solutii Digitale

Cu oferta de Advertising online, aduci valoare adaugata afacerii tale prin campanii ultra-targetate. Profilul tau de companie va fi vizibil catre potentiali clienti aflati in cautarea produselor si serviciilor pe care le poti oferi.

Un driver pentru vizibilitate

Masurarea eficientei (ROI)

Fii o companie de referinta

Inregistrandu-ti compania, vei beneficia de un instrumen SEO unic pentru portal si motoarele de cautare. Compania ta este inregistrata in Komapss si vizibila pe internet.

Inscriere gratuita

Vizibilitate online